SMT Stencil wiper roll

Katerangan pondok:

SMT stencil wipes roll

SMT baja bolong kertas wiping ngagunakeun bubur kai alam jeung serat poliéster salaku bahan baku, sarta diolah ku metoda spunlace unik pikeun ngabentuk bubur kai unik / poliéster ganda-lapisan structure.Lint bébas, kinerja anti statik.


Rincian produk

Tag produk

SMT stencil wipes roll

SMT baja bolong kertas wiping ngagunakeun bubur kai alam jeung serat poliéster salaku bahan baku, sarta diolah ku metoda spunlace unik pikeun ngabentuk bubur kai unik / poliéster ganda-lapisan structure.Lint bébas, kinerja anti statik.

Utamana pikeun pabrik éléktronik ngaleupaskeun bolong baja mesin percetakan, kaleuwihan némpelkeun solder jeung lem beureum dina circuit board, ngajaga circuit board spotless, kukituna greatly ngurangan laju besi tua, greatly ngaronjatkeun efisiensi produksi jeung kualitas produk.

Dina raraga pikeun anjeun pikeun ngaronjatkeun efisiensi gawé , ngahemat expenses, sarta éféktif ngadalikeun konsumsi, parusahaan urang bisa ngaluyukeun ukuran luyu pikeun anjeun.

Éta tiasa dianggo pikeun sadaya modél percetakan otomatis sapertos MPM, DEK, KME, YAMAHA, MINAMI, JUKI, EKRA, PANASERT, FUJI, SANYO, Desen, jsb.

Barang

SMT Ngusap Roll

Bahan

45% bubur kayu, 55% poliéster

Bahan inti jero

Plastik atawa kertas atawa ngaropéa kana pamundut.

Ukuran

Salaku per sarat Anjeun

Warna

Bodas

Beurat

68g /m2, 65g /m2, 60g /m2, 56g /m2, 50g/m2

Bungkusan

PVC pakét Individual pikeun tiap roll

OEM

Logo, ukuran, beurat, packing, bahan inti jero Sadia

Sampel

Aya

 

Fitur:

Generasi partikel low

Taya zat extractable

High absorbent

Purity alus teuing jeung softness

Kuat jeung awét

Rupa-rupa ukuran sareng pola sayogi, teras kertas sareng plastik, nganggo kiyeu atanapi henteu

SMT Ngusap Roll Aplikasi

1. Sampurna pikeun nyitak bersih, mesin percetakan SMT, MPM, KME, EARK, PANASONIC, DEK, EKRA, JUKI, ERKA, PANA, PANASRET, MINAMI, YAMAHA, FUJI (GPX), SANYO, jsb.

2. Wiping tinta percetakan jeung tugas beurat.

3. beberesih Industrial: beberesih pikeun garis produk SMT, jalur assembling semikonduktor, produk optik, produk PCB, pangropéa otomotif, fasilitas médis, bagian precision éléktronik, nguji, alat laboratorium, kaca, jsb.

Spésifikasi pikeun rujukan anjeun:

Jenis Mesin Aplikasi

SMT Silk Screen Roller Wipes Spésifikasi (mm x m)

Pipa kertas/pipa karét Inti (mm)

MPM

300x10

19.5x455

MPM

443x10

19.5x455

MPM

600x10

19.5x615

DEK

300x10

19.5x530

DEK

350x10

19.5x530

DEK

490x7

19.5x530

DEK

500x10

19.5x530

DEK

500x10

19.5x530

DEK

510x9

19.5x530

DEK

520x10

19.5x530

MINAMI

270x5

8x290

MINAMI

350x6

8x370

KME

200x30

38x350

KME

270x30

38x270

KME

340x15

19.5x350

KME

480x30

38x480

KME

545x15

19.5x545

PANASONIC

270 x 10

38 X 280

PANASONIC

360x10

38x360

PANASONIC

350x20

38x355

FUJI

400x11

25x400

FUJI

500x11

25x500

PANA

360x12

38x360

PANA

410x36

38x410

YAMAHA

410x30

25,5 x 420

YAMAHA

350x10

25.5x350

EKRA

300x8

13.5x300

EKRA

450x8

13.5x450

ASKA

350x8

14x450

ASKA

430x8

14x450

SAMSUNG

400x7

20x460

Langkung seueur ukuran sanésna sayogi upami dipénta!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami