SMT Stencil wiper roll

  • bahan PP SMT stencil ngusap roll

    bahan PP SMT stencil ngusap roll

    PP baja bolong wiping kertas dijieunna tina polipropilén salaku bahan baku, nu panas digulung sarta diperparah jeung polipropilén spunbonded nonwovens sanggeus Polipropilén ngalembereh téhnologi ditiup, éta mangrupa lawon wiping luhur-tungtung husus dipaké pikeun percetakan SMT tina papan circuit dina industri éléktronik.Éta sacara efektif tiasa nyabut témpél solder sareng lem beureum anu dipasang kana bolong baja sareng papan sirkuit mesin percetakan, sareng ngajaga papan sirkuit beresih, sahingga sacara efektif ngirangan tingkat panolakan sareng sacara efektif ningkatkeun efisiensi produksi sareng kualitas produk.

  • SMT Stencil wiper roll

    SMT Stencil wiper roll

    SMT stencil wipes roll

    SMT baja bolong kertas wiping ngagunakeun bubur kai alam jeung serat poliéster salaku bahan baku, sarta diolah ku metoda spunlace unik pikeun ngabentuk bubur kai unik / poliéster ganda-lapisan structure.Lint bébas, kinerja anti statik.

  • Kayu pulp poliéster SMT stencil ngusap roll

    Kayu pulp poliéster SMT stencil ngusap roll

    SMT stencil ngusap roll ngagunakeun bubur kai alam jeung serat poliéster salaku bahan baku, sarta diolah ku metoda spunlace, ngabentuk bubur kai / poliéster struktur ganda-lapisan unik.Ieu kertas wiping husus pikeun percetakan SMT tina papan circuit dina industri éléktronik, nu éféktif bisa miceun kaleuwihan némpelkeun solder nalem beureum anut kana bolong baja jeung papan circuit tina pencét percetakan, sarta ngajaga papan circuit spotless, sahingga éféktif ngurangan laju tampikan tur éféktif ngaronjatkeun efisiensi produksi jeung kualitas produk.

  • Viscose + PET SMT Stencil ngusap roll

    Viscose + PET SMT Stencil ngusap roll

    Kalawan viscose jeung serat poliéster salaku bahan baku, SMT stencil ngusap roll diolah ku metoda spunlace unik.Na kertas wiping husus pikeun percetakan SMT tina papan circuit di industri éléktronik, nu éféktif bisa miceun kaleuwihan némpelkeun solder jeung lem beureum anut kana bolong baja jeung papan circuit mesin percetakan, sarta ngajaga papan circuit noda, sahingga éféktif ngurangan laju tampikan. sareng sacara efektif ningkatkeun efisiensi produksi sareng kualitas produk.