Budaya Perusahaan

lisdd

budaya perusahaan:Pausahaan komitmen kana perlindungan lingkungan sareng aktip ilubiung dina aksi ngajaga bumi!Ilubiung dina sagala rupa kagiatan sumbangan amal!

Visi perusahaan:Dumasar kana pamekaran masa depan perusahaan, janten pamimpin global dina produk perlindungan lingkungan!

Misi perusahaan:pikeun ngembangkeun produk ramah lingkungan ngarah pasar jeung téhnologi jeung inovasi pikeun ngaronjatkeun kualitas kahirupan manusa!

Nilai perusahaan:customer kahiji, kualitas kahiji, jalma ngagunakeun pangalusna bakat maranéhanana, kahijian jeung tarung pikeun inovasi, pioneering jeung inovatif.

Tujuan perusahaan:nilai kaluaran taunan ngaleuwihan 50 juta dina tilu taun.

lsidf
peixiun
sdfg
guanai