Produk

  • Kit ngabahekeun Darurat

    Kit ngabahekeun Darurat

    Upami aya kacilakaan, kit bocor mangrupikeun alungan pangsaéna.Gampang dianggo dina kaayaan darurat.

    Kabéh bagian atawa kuantitas bisa maréntahkeun nurutkeun sasuai ka nu Anjeun.

    Cocog sareng tempat dimana aya bocor, sapertos treuk tank, SPBU, bengkel, gudang, jsb.

  • Nyerep universal

    Nyerep universal

    Nyerep universal tiasa nyerep rupa-rupa cairan kalebet minyak sareng bahan kimia umum.

    Ieu cocog pikeun panangtayungan lingkungan sarta mangrupa bahan baku dasar produk adsorbent.

    Sipat sorbent anu saé tiasa nyerep cairan naon waé dina prosés perbaikan, pangropéa sareng lingkungan operasi.

  • Kantong kertas biodegradable pikeun bungkusan fléksibel

    Kantong kertas biodegradable pikeun bungkusan fléksibel

    Beite gaya anyar lint bébas biodegradable ramah lingkungan kertas bébas lebu, ngagunakeun bahan reinforcing pikeun ngagabungkeun jeung bubur kai nurutkeun metoda nu tangtu (Bahan baku: 90% bubur kai + 10% serat tutuwuhan) Kacida ramah lingkungan.
    Nawarkeun résistansi cimata anu luhur pisan, kakuatan tensile sareng nyerep anu luhur, kalayan lint ultra-low.
    Bisa ngajaga beungeut produk (gratis scratch), sarta dina waktos anu sareng tetep produk beresih jeung ngurangan asupna lebu.

  • Aluminium alloy cecekelan roller beberesih silicone

    Aluminium alloy cecekelan roller beberesih silicone

    alloy aluminium cecekelan silicone beberesihroller ogé katelah roller lebu caket sareng roller panyabutan lebu,silikonroller dijieunna tina bahan baku karét silikon, jeung produk timer napel.permukaan lemes,,granularity permukaankirang ti 2um.Produk sacara efektif tiasa napelkeun rambut, dander, lebu sareng pangotor sanésna, sareng tiasa gampang nransfer najis kana kertas caket.(DCR-PAD).Ku kituna, diri-napeltina silicone bisa dijamin keur lila.Aya rupa-rupa pilihan viskositas.

  • kertas seni konéng DCR PAD

    kertas seni konéng DCR PAD

    Kertas seni koneng DCR-PADdijieun ku kombinasitina napel akrilikdilapisankertas seni konéng.Ieu utamana dipaké dina meresihan lebu atawa partikel tina roller silicone, teteproller beberesih beresih dina kaayaan kerja pikeun mastikeun yén roller silikon sareng pulpén caket tiasa dianggo deui sababaraha kali.

  • Pad absorbents kimiawi

    Pad absorbents kimiawi

    Nyerep kimiawi tiasa nyerep rupa-rupa cair kimiawi sareng cair korosif, sacara efektif sareng gancang ngadalikeun sareng ngabersihan tumpahan kimiawi, ngirangan cilaka anu disababkeun ku tumpahan kimiawi, ngirangan waktos paparan pagawe kana zat picilakaeun, sareng nyayogikeun jaminan pikeun kaamanan pribadi.

  • bahan PP SMT stencil ngusap roll

    bahan PP SMT stencil ngusap roll

    PP baja bolong kertas wiping dijieunna tina polipropilén salaku bahan baku, nu panas digulung sarta diperparah jeung polipropilén spunbonded nonwovens sanggeus polipropilén ngalembereh téhnologi ditiup, éta téh lawon wiping luhur-tungtung husus dipaké pikeun percetakan SMT tina papan circuit dina industri éléktronik.Éta sacara efektif tiasa nyabut témpél solder kaleuwihan sareng lem beureum anu dianut kana bolong baja sareng papan sirkuit pencét percetakan, sareng ngajaga papan sirkuit henteu bersih, sahingga sacara efektif ngirangan tingkat panolakan sareng sacara efektif ningkatkeun efisiensi produksi sareng kualitas produk.

  • Rag puguh disposable

    Rag puguh disposable

    Rag kedul disposable nyaéta lawon beberesih multifungsi, anu ngadopsi téknologi lawon non-anyaman sareng henteu nambihan agén pemutihan fluoresensi sareng zat ngabahayakeun.Sigana mah lawon biasa dina beungeut cai, sarta bisa dipaké salaku dishcloth beberesih sanggeus ngaliwatan cai.Éta beresih, sanitasi sareng merenah dianggo.Rag kedul disposable bisa dipaké pikeun ngabersihan sagala jinis noda dina kahirupan, kayaning meresihan parabot, beberesih dapur, wiping méja jeung korsi, jsb Ieu dishcloth praktis.

     

  • Ngusap dot sapi

    Ngusap dot sapi

    Sapi teat ngusap dijieunna tina bubur kai serat panjang, nu ekonomis, Saniter, stabil dina kualitas, sarta boga ciri nyerep kuat, euweuh karuksakan kana beungeut objék jeung euweuh lint.Dibandingkeun sareng lawon wiping tradisional, kertas wiping pikeun sapi susu téh disposable, nu nyegah regenerasi baktéri sarta beresih jeung sanitasi.

  • Jumbo roll perforated meltblown wipes

    Jumbo roll perforated meltblown wipes

    Dijieunna tina bahan berteknologi tinggi Meltblown Polypropylene, éta tiasa dianggo pikeun ngusap noda minyak, cai sareng sagala rupa pangleyur.Ninggalkeun euweuh lint sanggeus wiping;Éta tiasa dikumbah dina cai bersih sareng dianggo deui.Bahanna teguh sareng gaduh kakuatan baseuh anu kuat;Ieu bisa dipaké kalawan pangleyur;

  • 0609 kantong héjo Cleanroom wipes

    0609 kantong héjo Cleanroom wipes

    0609 kertas bébas lint nyaéta campuran 55% selulosa (pulp kai) jeung 45% serat poliéster (non-anyaman).Komposisi ieu nyababkeun épék nyerep cairan anu luhur sareng émisi lint anu rendah.Sarta mibanda kakuatan tensile tinggi bidirectional, nu cocog pikeun wiping komponén precision jeung instrumen sarta ngadalikeun polusi splashing cair di kamar bébas lebu.

  • 0609 kantong biru Cleanroom wipes

    0609 kantong biru Cleanroom wipes

    0609 kertas bébas lint nyaéta campuran 55% selulosa (pulp kai) jeung 45% serat poliéster (non-anyaman).Komposisi ieu nyababkeun épék nyerep cairan anu luhur sareng émisi lint anu rendah.Sarta mibanda kakuatan tensile tinggi bidirectional, nu cocog pikeun wiping komponén precision jeung instrumen sarta ngadalikeun polusi splashing cair di kamar bébas lebu.