• Kantong kertas PAP (ramah lingkungan-dijieun ku serat awi)

    Kantong kertas PAP (ramah lingkungan-dijieun ku serat awi)

    Modél: PAP-BF50
    Komposisi bahan: serat awi
    Ketebalan: 0.2MM–0.4MM
    Warna: bodas (pola pilihan)
    Lebar: 10CM–200CM (tiasa ngaropéa)
    Beurat: 50g-110g, beurat biasa (50g)

  • Kantong kertas PAP (Super Lemes)

    Kantong kertas PAP (Super Lemes)

    NAMA PRODUK: Kantong kertas PAP (Super Lemes)

    BAHAN: 100% Viscose

    MODÉL: PAP-50WFB

  • Kantong kertas PAP (tarik kuat)

    Kantong kertas PAP (tarik kuat)

    NAMA PRODUK: PAP paper bag (Strong tensile)

    BAHAN: Bubur kayu + serat tutuwuhan

    MODÉL: PAP-50

  • Kantong kertas PAP (bahan baku pulp kayu murni)

    Kantong kertas PAP (bahan baku pulp kayu murni)

    NAMA PRODUK: Kantong kertas PAP (bahan baku bubur kayu murni)

    BAHAN: Bubur kayu

    MODÉL: PAP-60

  • Kantong kertas PAP (bisa disegel panas)

    Kantong kertas PAP (bisa disegel panas)

    NAMA PRODUK: Kantong kertas PAP (Segel panas)

    BAHAN: bubur kayu + palapis (dispersi poliolefin)

    MODÉL: PAP-70

  • Kayu pulp poliéster SMT stencil ngusap roll

    Kayu pulp poliéster SMT stencil ngusap roll

    SMT stencil ngusap roll ngagunakeun bubur kai alam jeung serat poliéster salaku bahan baku, sarta diolah ku metoda spunlace, ngabentuk bubur kai / poliéster struktur ganda-lapisan unik.Ieu kertas wiping husus pikeun percetakan SMT tina papan circuit di industri éléktronik, nu éféktif bisa miceun kaleuwihan némpelkeun solder nalem beureum anut kana bolong baja jeung papan circuit tina pencét percetakan, sarta ngajaga papan circuit spotless, sahingga éféktif ngurangan laju tampikan tur éféktif ngaronjatkeun efisiensi produksi jeung kualitas produk.

  • 0609 kantong biru Cleanroom wipes

    0609 kantong biru Cleanroom wipes

    0609 kertas bébas lint nyaéta campuran 55% selulosa (pulp kai) jeung 45% serat poliéster (non-anyaman).Komposisi ieu nyababkeun épék nyerep cairan anu luhur sareng émisi lint anu rendah.Sarta mibanda kakuatan tensile tinggi bidirectional, nu cocog pikeun wiping komponén precision jeung instrumen sarta ngadalikeun polusi splashing cair di kamar bébas lebu.

  • Ngusap dot sapi

    Ngusap dot sapi

    Sapi teat ngusap dijieunna tina bubur kai serat panjang, nu ekonomis, Saniter, stabil dina kualitas, sarta boga ciri nyerep kuat, euweuh karuksakan kana beungeut objék jeung euweuh lint.Dibandingkeun sareng lawon wiping tradisional, kertas wiping pikeun sapi susu téh disposable, nu nyegah regenerasi baktéri sarta beresih jeung sanitasi.

  • Jumbo roll perforated meltblown wipes

    Jumbo roll perforated meltblown wipes

    Dijieunna tina bahan berteknologi tinggi Meltblown Polypropylene, éta tiasa dianggo pikeun ngusap noda minyak, cai sareng sagala rupa pangleyur.Ninggalkeun euweuh lint sanggeus wiping;Éta tiasa dikumbah dina cai bersih sareng dianggo deui.Bahanna teguh sareng gaduh kakuatan baseuh anu kuat;Ieu bisa dipaké kalawan pangleyur;

  • Tikar ketan

    Tikar ketan

    Mat caket, ogé katelah napel lanté caket, éta ngagunakeun téknologi pangénggalna sareng nganggo lem cai sénsitip tekanan anu ramah lingkungan anu ngamungkinkeun adhesion seragam tina sakumna permukaan unggal lapisan mat caket.Taya lem, euweuh bau, euweuh karacunan.

  • 0609 kantong héjo Cleanroom wipes

    0609 kantong héjo Cleanroom wipes

    0609 kertas bébas lint nyaéta campuran 55% selulosa (pulp kai) jeung 45% serat poliéster (non-anyaman).Komposisi ieu nyababkeun épék nyerep cairan anu luhur sareng émisi lint anu rendah.Sarta mibanda kakuatan tensile tinggi bidirectional, nu cocog pikeun wiping komponén precision jeung instrumen sarta ngadalikeun polusi splashing cair di kamar bébas lebu.

  • Tape roll wiper

    Tape roll wiper

    Spunlace Non Woven Tape Roll Wiper

    1.The téhnologi non-polusi unik geus dicokot dina produk ieu, ku ngagunakeun bahan baku tina selulosa jeung poliéster, nu bakal ngabentuk kana selulosa / poliéster struktur ganda-ply.

    Gulungan kertas 2.The lemes, kuat tur dustless dina ngagunakeun, ogé éta bisa kalayan gampang nyerep kokotor, minyak, pangleyur jeung rupa-rupa cairan séjén saprak tina abilities absorbent kuat anak, nu ku cara séjén, éta kacida ngaronjatkeun efisiensi urang.