Kertas cleanroom

Katerangan pondok:

Cleanroom Paper mangrupikeun kertas anu dirawat khusus anu dirancang pikeun ngaleutikan kajadian partikel, sanyawa ionik, sareng listrik statik dina kertas.

Hal ieu dianggo dina kamar bersih dimana semikonduktor sareng alat éléktronik téknologi tinggi diproduksi.


Rincian produk

Tag produk

Cleanroom Paper mangrupikeun kertas anu dirawat khusus anu dirancang pikeun ngaleutikan kajadian partikel, sanyawa ionik, sareng listrik statik dina kertas.
Hal ieu dianggo dina kamar bersih dimana semikonduktor sareng alat éléktronik téknologi tinggi diproduksi.

KM cleanroom kertas percetakan utamana dirancang pikeun nulis jeung percetakan, ku prosés polimérisasis, Serat jeung partikel dibeungkeut pageuh dina kertas bersih, sarta bisa ngurangan listrik statik.Urang nawiskeun avirilitytina kelir sarta ukuran kertas beresih.Éta tiasa dianggo pikeun notebook, kertas percetakan bersih sareng kertas tulisan.

2
7

Ngaran produk: Kertas Cleanroom

Bahan: Bubur kayu

Ukuran: A3/A4/A5 atawa ukuran ngaropéa

Warna: Berwarna, Bodas, Biru Langit, Biru Muda, Konéng Lampu, jsb

Beurat: 72 / 80GSM

Bungkusan

A3 250 pcs/tas, 5 tas/CTN;

A4 250 pcs/tas, 10 tas/CTN;

A5 250 pcs/bag, 20 bags/CTN;

Fitur

Lingkunganbahan serat ramah, generasi partikel Ultralow

• Ultralowex-tractablebahan kimia

• Ultralowlogameusi ion

• kacaangan High

• opacity High

• cimata High jeung kakuatan tensile, burst kakuatan 50 lbs per sq di

• Tahan panas, kertas cleanroom bisa autoclaved salila 40 menit dina 121 derajat F.

• Cocog jeung ampir sagala sistem tinta

• olahan sarta kantong ganda rangkep dina Kelas 100 kamar bersih

1. perlakuan husus dina beungeut kertas, ngurangan lebu.Dirancang khusus pikeun nyerat, nyitak, sareng mesin fotokopi di lingkungan Cleanroom.

2. Ngaliwatan prosés polimérisasi, serat lint jeung particulates nu enteng kabeungkeut kana lambar

3. Ngurangan akumulasi éléktrostatik sareng ngaminimalkeun tingkat besi tua mesin fotokopi

4. vakum dipak

5.Recyclable jeung kertas ramah lingkungan

6. High cimata jeung kakuatan tensile, tulisan jelas

7. Alus bahan lalawanan panas pikeun percetakan laser sarta photocopier

Aplikasi

Dipaké dina garis produksi Perkakas éléktronik canggih, cleanrooms, nguji laboratorium, garis produksi farmasi, jsb

Perlengkapan kantor sapertos kertas salinan, lembar kerja standar sareng buku kerja, kertas printer, notebook, kertas scratch, jsb.

Loba dipaké dina cleanroom pikeun sagala printer tur photocopier.Kamar bersih dedicated, dipaké pikeun nyalin, nyitak (print biasa, format print), rékaman ditulis jeung prosés dina pamakéan kartu sisipan.

Interleaves cleanroom dipaké pikeun nyimpen wafers, modul photovoltaic, sarta produk semikonduktor;ogé pikeun nyerep guncangan

10 11 12


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami