Tape roll wiper

Katerangan pondok:

Spunlace Non Woven Tape Roll Wiper

1.The téhnologi non-polusi unik geus dicokot dina produk ieu, ku ngagunakeun bahan baku tina selulosa jeung poliéster, nu bakal ngabentuk kana selulosa / poliéster struktur ganda-ply.

Gulungan kertas 2.The lemes, kuat tur dustless dina ngagunakeun, ogé éta bisa kalayan gampang nyerep kokotor, minyak, pangleyur jeung rupa-rupa cairan séjén saprak tina abilities absorbent kuat anak, nu ku cara séjén, éta kacida ngaronjatkeun efisiensi urang.


Rincian produk

Tag produk

Spunlace Non Woven Tape Roll Wiper

1.The téhnologi non-polusi unik geus dicokot dina produk ieu, ku ngagunakeun bahan baku tina selulosa jeung poliéster, nu bakal ngabentuk kana selulosa / poliéster struktur ganda-ply.

Gulungan kertas 2.The lemes, kuat tur dustless dina ngagunakeun, ogé éta bisa kalayan gampang nyerep kokotor, minyak, pangleyur jeung rupa-rupa cairan séjén saprak tina abilities absorbent kuat anak, nu ku cara séjén, éta kacida ngaronjatkeun efisiensi urang.

Tape Roll Wiper ieu dianggo pikeun beberesih otomatis pikeun TFT-LCD, batré Litium.

Bahanna nyaéta 55% selulosa + 45% Poliéster.

The Roll wiper éféktif bisa nyabut résidu nyangkut dina kutub positif jeung negatif tina batré litium, ngajaga ceuli plat jalan spotless, sahingga greatly ngurangan laju cacad, greatly ngaronjatkeun efisiensi produksi jeung kualitas produk.

produk Spunlace Non Woven Tape Roll Wiper
Bahan 55% selulosa + 45% Poliéster
Bahan Inti Batin PVC
Diaméter inti jero 3" (76.2mm, Disesuaikeun sadia)
Ukuran Panjangna:50-400m(KustomisasiSadia)Lebar: 10-50mm (Kustomisasi Sadia)
Bungkusan 1 Gulungan / Kantong ;100 Gulungan / Karton atanapi Salaku Persyaratan Klién
Sertifikasi MSDS, ROHS, TDS
Service OEM pesenan ngaropéa Dupi Sadia.
Pamakéan Tape Roll Wipes pikeun batré litium LCD-LCD
Fitur -Diwangun ku microfiber kualitas luhur, nyerep alus tur softness-Super Beresih, résidu lemah sareng eusi ion, kinerja tinggi tanpa résidu atawa ngambah-Kakuatan tensile alus teuing, élastisitas jeung durability-Sadia dina Standar na Ukuran ngaropéa

-Pilihan pangsaéna pikeun beberesih otomatis pikeun TFT-LCD, batré Litium ayeuna

Aplikasi Idéal pikeun ngagunakeun dina produksi jeung assembling garis SMT / Semiconductor / Mobile, dewan PCB, Produk optik, LCD Factory, IC pabrik Majelis, Otomotif, Alat Médis, cleanroom jsb.

 

Keunggulan Produk:

1.Highly ngurangan waragad gudang ku packings baku.

2.Easy luh kaluar ku processing putus titik.

3.More merenah ngagunakeun dina rak kertas husus pikeun roll kertas badag.

 

Widang Aplikasi:

Ngusap Cleanroom, Instrumen optik, Éléktronik, Aparat, Instrumen Precision.

♦ Beberesih Perkakas jeung Instrumen dina Serat Manufaktur sarta Laboratorium.

♦ Mesin beberesih dina Pangolahan Pangan, Percetakan sareng Industri Bungkusan.

♦ Minyak beberesih, Cai, Debu sareng réagen Kimia dina Bagian sareng Alat.

♦ Ngusap Untensils sareng Puncak Lab, Dapur jsb.

♦ Ngusap jeung Ngajaga Parabot Mékanis.

♦ Ngabersihan Beubeur Transmisi sareng Rollers.

kduf (1) kduf (2) kduf (3)


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami