Sajarah Pangwangunan

2007: Perusahaan miheulaan-Shenzhen San You Company diadegkeun, produk utama nyaéta wiper cleanroom, kertas beberesih stensil SMT, pad panyabutan lebu, kertas nyerep minyak kelas dahareun jeung bahan consumable cleanroom séjén.

2016 Shenzhen Beiter purifikasi Téhnologi Co., Ltd. diadegkeun

Kami parantos ngalamar sareng ngadaptarkeun dua merek:

Merk produk industri: IKEEPCLEAN

merek komoditi: Tianmei

Dina Maret 2018, volume penjualan kertas dapur merek Tianmei sareng lawon beberesih multifungsi ngaleuwihan 10,000 dina 7 dinten.

Dina April 2018, platform Alibaba Sanyou ngaluluskeun sertipikasi anu jero pikeun padagang anu kuat.

Dina Méi 2018, kertas industri kami sareng lawon beberesih multifungsi parantos diékspor ka Thailand, Vietnam, Singapura, Malaysia, Jepang, Australia sareng seueur nagara sanés.

Dina Juli 2019, Beite lulus sertifikasi sistem manajemen kualitas ISO9001.

Sajauh ieu, kami parantos ngadegkeun hubungan bisnis sareng seueur perusahaan Fortune 500.Ningali maju ka patronage anjeun sarta rojongan!