Kertas Husus

  • Kantong kertas biodegradable pikeun bungkusan fléksibel

    Kantong kertas biodegradable pikeun bungkusan fléksibel

    Beite gaya anyar lint bébas biodegradable ramah lingkungan kertas bébas lebu, ngagunakeun bahan reinforcing pikeun ngagabungkeun jeung bubur kai nurutkeun metoda nu tangtu (Bahan baku: 90% bubur kai + 10% serat tutuwuhan) Kacida ramah lingkungan.
    Nawarkeun résistansi cimata anu luhur pisan, kakuatan tensile sareng nyerep anu luhur, kalayan lint ultra-low.
    Bisa ngajaga beungeut produk (gratis scratch), sarta dina waktos anu sareng tetep produk beresih jeung ngurangan asupna lebu.

  • Kertas ECO degradable bébas lint

    Kertas ECO degradable bébas lint

    Kertas bébas lint khusus kami nganggo bahan penguat pikeun ngahijikeun sareng kertas ku cara anu tangtu pikeun ngahontal tujuan nguatkeun kertas fungsional.Mibanda résistansi cimata pisan tinggi, kakuatan tensile jeung absorbency tinggi.Ultra low lint.

  • Kantong bungkusan alat bumi

    Kantong bungkusan alat bumi

    Kertas bébas debu khusus kami nganggo bahan penguat pikeun ngahiji sareng kertas ku cara anu tangtu pikeun ngahontal tujuan nguatkeun kertas fungsional.Mibanda résistansi cimata pisan tinggi, kakuatan tensile jeung absorbency tinggi.Ultra low lint.

  • Kantong kertas panyalindungan lingkungan

    Kantong kertas panyalindungan lingkungan

    Bisa dicitak, 100% Balanja & Giveaway / Kantong Hadiah, Plastik Gratis, Ramah Lingkungan, Kantong Bio Degradable.lawon lemes jeung wearable, nyaman jeung awét, kantong kertas

  • Kertas minyak silikon dahareun

    Kertas minyak silikon dahareun

    kertas minyak-nyerep. Dahareun Silicone kertas minyak

    Kertas nyerep minyak & kertas minyak Silicone Food nyaéta kertas baking anu biasa dianggo & kertas bungkus dahareun, kalayan résistansi suhu luhur, résistansi Uap, ciri résistansi minyak.Pamakéan kertas minyak silikon sacara efektif tiasa nyegah tuangeun nempel kana tuangeun anu réngsé sareng ngajantenkeun langkung saé.

    Bahan: dijieun tina bubur kai atah kualitas luhur, dijieun ngaliwatan prosés produksi baku dahareun ketat, kalawan transparansi alus, kakuatan, smoothness, résistansi minyak.

    Beurat: 22G.32G.40G.45G.60G

  • Kertas wafer kertas wafer bébas lint

    Kertas wafer kertas wafer bébas lint

    Kertas wafer disebut oge kertas akumulasi anti statik, kertas wafer silikon, pad panyangga dina kotak wafer semikonduktor, pad wafer surya, pad dina kotak wafer semikonduktor, panyangga PCB, spacer conductive, spacer wafer anti statik, conductive wafer spacer, sirkular wafer spacer na wafer pasagi, sarta disebut oge anti statik embossed wafer Pad nurutkeun prosés perlakuan permukaan na.Produk ieu didamel tina bahan pilem conductive atanapi antistatic permanén ku mencét panas, embossing sareng di ...
  • Kertas VCI anti karat

    Kertas VCI anti karat

    VCIkertas antirust ieu disampurnakeun ku prosés husus.Dina spasi dipasrahkeun, VCI dikandung dina kertas mimiti sublimate na volatilize faktor gas antirust dina suhu normal sarta tekanan, nu diffuses na permeates kana beungeut obyék antirust na adsorbs eta pikeun ngabentuk lapisan pilem pelindung padet kalayan ketebalan molekul tunggal. , sahingga ngahontal tujuan antirust.

  • Dahareun Minyak nyerep kertas

    Dahareun Minyak nyerep kertas

    kertas nyerep minyak dahareun Beite mastikeun dijieun tina bubur kai parawan dahareun-aman (tanpa agén whitening fluoresensi).Bahan-bahan ieu tiasa dianggo sareng cukup kandel pikeun ngaleungitkeun kaleuwihan minyak tina tuangeun karesep anjeun tanpa ngarobih rasa aslina.Kadaharan anu asak (sapertos tuangeun anu digoréng), Anggo kertas anu nyerep minyak kami pikeun langsung ngaleungitkeun lemak berminyak tina tuangeun.Éta tiasa nyegah asupan lemak kaleuleuwihan sareng ngajantenkeun hirup anjeun langkung séhat.

  • fresh & saringan oli paepr

    fresh & saringan oli paepr

    Kertas pad / saringan minyak seger langkung ageung sareng langkung kandel tibatan anduk kertas biasa, gaduh nyerep cai sareng minyak anu langkung saé, sareng tiasa langsung nyerep cai sareng minyak tina bahan pangan.Contona, samemeh ngagoreng lauk, make kertas dapur pikeun nyerep cai dina beungeut lauk jeung di jero pot, sangkan minyak ngabeledug moal lumangsung nalika ngagoreng.Lamun daging geus thawed, éta bakal getihan, jadi nyusu eta garing kalayan kertas dahareun bisa mastikeun freshness jeung kabersihan dahareun.Sajaba ti éta, wrapping kertas absorbent seger saméméh nempatkeun bungbuahan sarta sayuran dina kulkas, lajeng nempatkeun kantong seger-ngajaga, bisa nyieun dahareun tetep seger leuwih lila.Sedengkeun pikeun nyerep minyak, nempatkeun dahareun digoréng dina kertas dapur sanggeus kaluar tina pot, supaya kertas dapur bisa nyerep kaleuwihan minyak, nu ngajadikeun eta kirang greasy sarta healthier.

  • Bungkus lilin bodas

    Bungkus lilin bodas

    White food grade double-sided or single-sided waxed wrapper Cocog jeung bungkus dahareun (dahareun gorengan, pastry) Ngagunakeun kertas dasar food grade jeung lilin plant, bisa didahar langsung, aman ngagunakeun Alus airtightness, minyak-bukti, cai-bukti. , anti nempel, jsb Ukuran ngaropéa tur bungkusan pamakéan industri: dahareun Paké: Cocog jeung pangan ngandung lisah, kayaning burger, French fries, scones, gulungan sarta sagala delicacies séjén rék tetep dina kaayaan alus.Lapisan: Lapisan Bahan Lapisan: lilin Lapisan permukaan...
  • kertas lilin dicitak pikeun bungkusan dahareun

    kertas lilin dicitak pikeun bungkusan dahareun

    Kertas lilin dicitak pikeun bungkusan dahareun Kertas lilin dicitak urang pikeun bungkusan dahareun boga palapis lilin dahareun dua kali sided, nu boga sipat waterproof alus teuing, minyak-bukti jeung Uap-bukti.Ieu bisa dipaké dina oven microwave handap 60 darajat Celsius.Prosés manufaktur mastikeun sasuai jeung standar internasional.Sarta bisa nyadiakeun 1 ~ 6 rupa kelir percetakan nurutkeun sarat customer.Kusabab kualitas na alus teuing, éta loba dipaké pikeun wrapping bungbuahan, sayuran, permen, jsb ...
  • Kertas bébas walirang

    Kertas bébas walirang

    Kertas walirang bébas nyaéta kertas padding husus dipaké dina prosés silvering PCB di pabrik circuit board pikeun nyingkahan réaksi kimiawi antara pérak jeung walirang dina hawa.Fungsina nyaéta pikeun nyegah réaksi kimia antara pérak dina produk electroplating sareng walirang dina hawa, ku kituna produkna janten konéng, nyababkeun réaksi ngarugikeun.Lamun produk geus rengse, make kertas bébas walirang pikeun bungkusan produk pas mungkin, sarta maké sarung walirang-gratis lamun noel produk, sarta ulah noél beungeut electroplated.