• 13+ taun pangalaman 13+ taun pangalaman

    13+ taun pangalaman

    Dina cleanroom suplai manufaktur
  • Kontrol kualitas anu ketat Kontrol kualitas anu ketat

    Kontrol kualitas anu ketat

    pikeun mastikeun kualitas unggul.
  • OEM & ODM OEM & ODM

    OEM & ODM

    OEM & ODM sayogi.
  • MOQ leutik MOQ leutik

    MOQ leutik

    urutan leutik ditarima

kategori produk

Tentang Kami

Éta pabrik profésional dedicated ka produksi, ngolah jeung jualan bungkusan ramah lingkungan, fabrics non-anyaman, kertas bébas lebu jeung produk beberesih lianna.Produk utama kami kalebet 100% kantong bungkusan / kantong plastik perlindungan lingkungan gratis (degradasi alami, bébas polusi, lawon bébas lebu industri), kertas bébas lebu sareng kertas percetakan bébas lebu, kertas ngusap bolong baja SMT, kertas caket, Pad caket sareng sagala rupa produk purifikasi anti statik.

Maca deui
  • Nguji
    kantor

    Nguji

    Lulus sertifikasi sistem manajemen kualitas ISO9001 dina Juli 2019.
    diajar deui
  • Parabot
    kantor

    Parabot

    Leuwih taun, kami geus narima rojongan ti loba konsumén beredar
    diajar deui
  • produk
    kantor

    produk

    Éta pabrik profésional dedicated ka produksi, ngolah jeung jualan bungkusan ramah lingkungan, fabrics non-anyaman, kertas bébas lebu jeung produk beberesih lianna.
    diajar deui

Bérita paling énggal

  • Ciri tina métode motong béda lawon bébas lebu

    Karakteristik rupa-rupa sabu-sabu...

    05 Séptémber 22
    1. Taya ujung sealing (motong tiis): utamana motong langsung ku gunting listrik.Metoda motong Ieu gampang pikeun ngahasilkeun lint on tepi, sarta eta teu bisa cleaned sanggeus motong.Dina prosés ...
  • Métode evaluasi kualitas lawon bébas lebu

    Métode evaluasi kualitas lawon bébas lebu

    05 Séptémber 22
    Kabersihan bahan ngusap lawon tanpa debu mangrupikeun aspék konci kualitasna.Kabersihan langsung mangaruhan kamampuan ngabersihkeun lawon tanpa lebu.Umumna, kabersihan dus...
Kami Beite

Kami mangrupikeun produsén bahan bungkusan ECO gaya anyar sareng barang-barang kamar bersih.

Ménta cutatan