Warta

  • Ciri tina métode motong béda lawon bébas lebu

    Ciri tina métode motong béda lawon bébas lebu

    1. Taya ujung sealing (motong tiis): utamana motong langsung ku gunting listrik.Metoda motong Ieu gampang pikeun ngahasilkeun lint on tepi, sarta eta teu bisa cleaned sanggeus motong.Dina prosés ngusap nganggo lawon bébas lebu, sajumlah ageung serpihan lawon bakal dihasilkeun di tepi, anu ngagaduhan ...
    Maca deui
  • Métode evaluasi kualitas lawon bébas lebu

    Métode evaluasi kualitas lawon bébas lebu

    Kabersihan bahan ngusap lawon tanpa debu mangrupikeun aspék konci kualitasna.Kabersihan langsung mangaruhan kamampuan ngabersihkeun lawon tanpa lebu.Sacara umum, kabersihan bahan ngusap lawon tanpa debu ditetepkeun dina aspék-aspék ieu: 1. Kapasitas generasi lebu d...
    Maca deui
  • Jinis énggal bungkusan ramah ECO - Kantong Bungkusan Biodegradable Kertas Bebas Debu Husus.

    Jinis énggal bungkusan ramah ECO - Kantong Bungkusan Biodegradable Kertas Bebas Debu Husus.

    Kalayan kamekaran dunya, polusi lingkungan sareng masalah perlindungan lingkungan, sadaya nagara ngabela sareng usaha pikeun ngarengsekeunana sacara bertahap.Ku alatan éta, rupa-rupa objék panyalindungan lingkungan biodegradable kayaning kantong plastik biodegradable ...
    Maca deui
  • Beda antara kertas bébas walirang jeung kertas biasa

    Beda antara kertas bébas walirang jeung kertas biasa

    Ngeunaan kertas, patarosan anu sering ditaroskeun ku para nasabah, naha anjeun ngajual kertas A4?Sigana mah pamahaman umum ngeunaan produk kertas ngan tetep dina kertas percetakan umum urang, notebooks jeung produk sipil lianna.Tapi dinten ieu kami bakal ngenalkeun jinis kertas anu anjeun henteu kantos ...
    Maca deui
  • Jenis kertas wiping naon anu kedah dianggo pikeun beberesih mesin sareng naon anu kedah diperhatoskeun?

    Jenis kertas wiping naon anu kedah dianggo pikeun beberesih mesin sareng naon anu kedah diperhatoskeun?

    Pikeun ngajawab patarosan ieu, hayu urang bersantai kiwari sarta ngajawab ku napsirkeun dialog pabrik.Naon anu kudu diperhatikeun nalika wipes pabrik disumputkeun dina dialog pamandangan di handap ieu.Interprétasi pangarang: Kumaha cara anu leres?Diusap ku lawon lebur.Naha?Tinggal usap c...
    Maca deui
  • Naon lawon non-anyaman sareng naon hubunganna sareng kertas bébas lebu?

    Naon lawon non-anyaman sareng naon hubunganna sareng kertas bébas lebu?

    Bahan baku dasar kertas, tékstil jeung nonwovens biasana serat selulosa.Beda antara tilu produk perenahna di kumaha serat digabungkeun.Tékstil, nu seratna dihijikeun utamana ku cara beungkeutan mékanis (misalna anyaman).Kertas, dimana serat selulosa ...
    Maca deui
  • Bubuka kinerja SMT baja bolong kertas wiping

    Bubuka kinerja SMT baja bolong kertas wiping

    SMT, disebut oge kertas wiping otomatis SMT, SMT roller wiping kertas, SMT lebu-gratis roll kertas, SMT wiping kertas roll, jsb ilaharna dipaké kertas bolong baja dijieunna tina bubur kai alam jeung serat poliéster, sarta diolah ku metoda spunlace unik. ngabentuk bubur kai unik / poliéster ganda-lapisan s ...
    Maca deui
  • Nangtayungan kantong bungkusan ramah lingkungan anyar lingkungan

    Nangtayungan kantong bungkusan ramah lingkungan anyar lingkungan

    Dina raraga ngajawab crux tina global "polusi bodas".Ngandelkeun kamampuan produk sareng inovasi anu kuat, Shenzhen Beite Purification Co., Ltd. parantos suksés ngembangkeun jinis kertas bébas debu biodegradable anyar pikeun skenario bungkusan.Ieu m ...
    Maca deui
  • Ngajagi Harta Intelektual-Tanggung Jawab Umum Urang

    Ngajagi Harta Intelektual-Tanggung Jawab Umum Urang

    Nalika panyalindungan hak cipta intelektual terus ningkat, langkung seueur perusahaan anu nempatkeun hak cipta intelektual dina posisi strategis inti.Dina harta intelektual, pentingna mérek dagang pikeun perusahaan dibuktikeun.Merek dagang anu ngagaduhan reputasi anu langkung luhur tiasa katingali ...
    Maca deui
  • Shen zhen Beite Purification Technology Co., Ltd ngayakeun kompetisi tarik-menarik "Piala Buruh" dina 29 April.

    Dina raraga ngabeungharan kahirupan spiritual jeung budaya sakumna pagawé, ngamajukeun komunikasi antar pagawé, ngamajukeun gawé babarengan, jeung ningkatkeun kohési, pausahaan geus ngayakeun kompetisi tarik-menarik.Dina raraga ngamajukeun kasopanan, olahraga awak sehat, ngumpulkeun kakuatan persatuan urang, sarta...
    Maca deui