Taros Kami

pausahaan: Shenzhen Bei Te purifikasi Téhnologi Co., Ltd.

Alamat: Gedong 2nd, Jue Yuan Industrial Estate, Li Gang Jalan Selatan, Sha Jing Town, Bao-an District, Shenzhen, Cina.

Telepon: 0755-23062517 / 13923708080

Surélék 1:joy@gdbeite.com

Surélék 2:leeson@gdbeite.com

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami