Profil Perusahaan

euy

Shenzhen Beite Purification Technology Co., Ltd. nyaéta produsén anu khusus dina kertas khusus, kamar bersih, sareng bahan konsumsi ESD.

Kami ngagaduhan sertifikasi ISO9001 sareng SGS.

Produk urang utamana dibagi kana opat kategori: kertas husus, kertas lint-gratis, lawon lint-gratis jeung consumables kamar bersih.produk urang ngawengku: 100% plastik-gratis (degradasi alam nyata jeung polusi bébas) kertas ramah lingkungan jeung kantong kertas bungkusan lingkungan, rupa kertas wrapping dahareun, kertas wrapping produk éléktronik, wipes kamar bersih, wipes industri, tulak cleanroom, SMT bolong baja wipes, hampang DCR, hampang caket jeung produk purifikasi anti statik séjén.Produk urang loba dipaké dina éléktronika, semikonduktor, hard disk drive, éléktronika optik, IC, SMT na PCB, kitu ogé ngolah dahareun jeung industri biotéhnologi.

Kami tiasa nyayogikeun anjeun jasa ODM sareng OEM, kami ogé gaduh merek kami sorangan.Usaha urang parantos ngembang pesat sareng penjualan naék unggal taun.Ayeuna, kami parantos ngadegkeun hubungan bisnis sareng seueur perusahaan Fortune 500.Urang terus narékahan pikeun ngapdet sarta ngamekarkeun produk anyar pikeun nyadiakeun konsumén urang produk kualitas luhur jeung desain téhnologis panganyarna dina harga ongkos-éféktif.Kami komitmen pikeun nyayogikeun tingkat layanan palanggan anu paling luhur, harga anu kompetitif, pangiriman gancang sareng jasa saatos-jualan gancang.

Konsumén Koperasi

Palanggan kami: Flextronics, Changhong, Hitachi sareng United Laboratories...Kami ngagaduhan kerjasama anu saé sareng para nasabah ieu, aranjeunna ketat pisan dina jasa sareng kualitas, éta ngabantosan urang janten langkung profésional.Abdi ngarepkeun urang tiasa muka pasar sareng anjeun.Sareng kéngingkeun kamekaran anu langkung saé kalayan bantosan anjeun.

1

MECHATRONIC ASIA PACIFIC LTD

szgf (2)
szgf (1)

Naha Milih Kami

https://www.btpurify.com/products/

Patén:Produk urang gaduh prosés produksi anu unik

Pangalaman:Pangalaman anu beunghar dina jasa OEM sareng ODM.

Sertipikat:RoHS, sertifikasi SGS, sertipikat ISO 9001

Tim layanan:komunikasi hiji-ka-hiji, jaminan kualitas layanan, layanan palanggan ekslusif, ngajawab unggal masalah anjeun sapatemon.

Nyadiakeun rojongan:nyadiakeun informasi industri jeung rojongan latihan teknis.

Jurusan R&D:Tim R&D kalebet teknisi produk, pamariksaan produk anyar sareng desainer penampilan.

Ranté produksi:13 taun pangalaman industri, kalawan pinuh-prosés ranté produksi kualitas luhur, fasilitas ngarojong lengkep, bisa nyadiakeunekalawan kualitas luhur sarta jasa dipercaya

Sertipikat

iso (1)
iso (2)
iso (3)

Sajarah urang

  • TAUN 2007
    TAUN 2007
    Perusahaan Shenzhen Sanyou didirikan pikeun nyayogikeun wipes kamar bersih pikeun pasar domestik.
  • Dina 2016
    Dina 2016
    Kalayan pesenan ékspor anu ningkat, Shenzhen Beite Purification Technology Co., Ltd diadegkeun salaku perusahaan internasional pikeun nyayogikeun jasa pikeun pasar global.
  • Dina 2018
    Dina 2018
    Lulus Alibaba In-depth inspeksi pabrik, certificated salaku supplier dipercaya dina Alibaba