Tape roll wiper

  • Tape roll wiper

    Tape roll wiper

    Spunlace Non Woven Tape Roll Wiper

    1.The téhnologi non-polusi unik geus dicokot dina produk ieu, ku ngagunakeun bahan baku tina selulosa jeung poliéster, nu bakal ngabentuk kana selulosa / poliéster struktur ganda-ply.

    Gulungan kertas 2.The lemes, kuat tur dustless dina ngagunakeun, ogé éta bisa kalayan gampang nyerep kokotor, minyak, pangleyur jeung rupa-rupa cairan séjén saprak tina abilities absorbent kuat anak, nu ku cara séjén, éta kacida ngaronjatkeun efisiensi urang.