kertas bébas lint

  • bahan PP SMT stencil ngusap roll

    bahan PP SMT stencil ngusap roll

    PP baja bolong wiping kertas dijieunna tina polipropilén salaku bahan baku, nu panas digulung sarta diperparah jeung polipropilén spunbonded nonwovens sanggeus Polipropilén ngalembereh téhnologi ditiup, éta mangrupa lawon wiping luhur-tungtung husus dipaké pikeun percetakan SMT tina papan circuit dina industri éléktronik.Éta sacara efektif tiasa nyabut témpél solder sareng lem beureum anu dipasang kana bolong baja sareng papan sirkuit mesin percetakan, sareng ngajaga papan sirkuit beresih, sahingga sacara efektif ngirangan tingkat panolakan sareng sacara efektif ningkatkeun efisiensi produksi sareng kualitas produk.

  • Rag puguh disposable

    Rag puguh disposable

    Rag kedul disposable nyaéta lawon beberesih multifungsi, anu ngadopsi téknologi lawon non-anyaman sareng henteu nambihan agén pemutihan fluoresensi sareng zat ngabahayakeun.Sigana mah lawon biasa dina beungeut cai, sarta bisa dipaké salaku dishcloth beberesih sanggeus ngaliwatan cai.Éta beresih, sanitasi sareng merenah dianggo.Rag kedul disposable bisa dipaké pikeun ngabersihan sagala jinis noda dina kahirupan, kayaning meresihan parabot, beberesih dapur, wiping méja jeung korsi, jsb Ieu dishcloth praktis.

     

  • Ngusap dot sapi

    Ngusap dot sapi

    Sapi teat ngusap dijieunna tina bubur kai serat panjang, nu ekonomis, Saniter, stabil dina kualitas, sarta boga ciri nyerep kuat, euweuh karuksakan kana beungeut objék jeung euweuh lint.Dibandingkeun sareng lawon wiping tradisional, kertas wiping pikeun sapi susu téh disposable, nu nyegah regenerasi baktéri sarta beresih jeung sanitasi.

  • Jumbo roll perforated meltblown wipes

    Jumbo roll perforated meltblown wipes

    Dijieunna tina bahan berteknologi tinggi Meltblown Polypropylene, éta tiasa dianggo pikeun ngusap noda minyak, cai sareng sagala rupa pangleyur.Ninggalkeun euweuh lint sanggeus wiping;Éta tiasa dikumbah dina cai bersih sareng dianggo deui.Bahanna teguh sareng gaduh kakuatan baseuh anu kuat;Ieu bisa dipaké kalawan pangleyur;

  • 0609 kantong héjo Cleanroom wipes

    0609 kantong héjo Cleanroom wipes

    0609 kertas bébas lint nyaéta campuran 55% selulosa (pulp kai) jeung 45% serat poliéster (non-anyaman).Komposisi ieu nyababkeun épék nyerep cairan anu luhur sareng émisi lint anu rendah.Sarta mibanda kakuatan tensile tinggi bidirectional, nu cocog pikeun wiping komponén precision jeung instrumen sarta ngadalikeun polusi splashing cair di kamar bébas lebu.

  • 0609 kantong biru Cleanroom wipes

    0609 kantong biru Cleanroom wipes

    0609 kertas bébas lint nyaéta campuran 55% selulosa (pulp kai) jeung 45% serat poliéster (non-anyaman).Komposisi ieu nyababkeun épék nyerep cairan anu luhur sareng émisi lint anu rendah.Sarta mibanda kakuatan tensile tinggi bidirectional, nu cocog pikeun wiping komponén precision jeung instrumen sarta ngadalikeun polusi splashing cair di kamar bébas lebu.

  • titik-titik bodas meltblown wipes non-anyaman

    titik-titik bodas meltblown wipes non-anyaman

    Nonwovens ngalembereh dirancang husus pikeun ISO 4 jeung kamar bersih luhur, sarta cocog pikeun lingkungan ketat kayaning kamar beresih, manufaktur alat médis atawa industri biotéhnologi.Tekstur permukaan anu unik gaduh daya serap anu langkung saé, sareng cocog pisan pikeun industri anu meryogikeun tugas konci sapertos apoték, téknologi luhur, biotéhnologi sareng alat médis.

  • Sapuan lebur pola suku gagak

    Sapuan lebur pola suku gagak

    Dijieunna tina bahan berteknologi tinggi Meltblown Polypropylene, éta tiasa dianggo pikeun ngusap noda minyak, cai sareng sagala rupa pangleyur.Ninggalkeun euweuh lint sanggeus wiping;Éta tiasa dikumbah dina cai bersih sareng dianggo deui.Bahanna teguh sareng gaduh kakuatan baseuh anu kuat;Ieu bisa dipaké kalawan pangleyur;

  • Plum blossom meltblown wipes

    Plum blossom meltblown wipes

    Dijieunna tina bahan berteknologi tinggi Meltblown Polypropylene, éta tiasa dianggo pikeun ngusap noda minyak, cai sareng sagala rupa pangleyur.Ninggalkeun euweuh lint sanggeus wiping;Éta tiasa dikumbah dina cai bersih sareng dianggo deui.Bahanna teguh sareng gaduh kakuatan baseuh anu kuat;Ieu bisa dipaké kalawan pangleyur;

  • Tisu lebur pola babakan

    Tisu lebur pola babakan

    Dijieunna tina bahan berteknologi tinggi Meltblown Polypropylene, éta tiasa dianggo pikeun ngusap noda minyak, cai sareng sagala rupa pangleyur.Ninggalkeun euweuh lint sanggeus wiping;Éta tiasa dikumbah dina cai bersih sareng dianggo deui.Bahanna teguh sareng gaduh kakuatan baseuh anu kuat;Ieu bisa dipaké kalawan pangleyur;

  • Lint Free M 3 Wipes

    Lint Free M 3 Wipes

    Beungeut produk ngabogaan struktur liang-kawas, nu lolobana dipaké pikeun wiping beungeut objék precision;lebu low, éfék wiping alus, kapasitas neundeun cai tinggi, lemes jeung murni.Agén kimia sapertos résistansi asam sareng alkali.Lebu lemah sareng anti statik, sacara efektif tiasa ngontrol jumlah listrik statik anu dihasilkeun.Bisa dipaké sababaraha kali.éta loba dipaké dina industri éléktronika.Éta ogé tiasa dianggo salaku usap universal pikeun beberesih sapopoé.

  • Gulungan kertas bodas industri

    Gulungan kertas bodas industri

    Wipers Industri Bodas

    Eta dijieunna tina bubur kai jeung serat, nu cocog pikeun wiping jeung sagala rupa kaunggulan;euweuh lebu wol ditinggalkeun sanggeus wiping;éta gaduh kamampuan dekontaminasi anu kuat sareng résistansi ngagem;eta boga rasa alus, bisa dikumbah jeung dipaké deui, tur ekonomis jeung affordable.

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2