0609 cleanroom wiper

Katerangan pondok:

609 Wipers kamar beresih

609 tisu non-anyaman nyaéta tisu bébas lint anu pang populerna.Éta téh dipaké pikeun sagala jinis beberesih kamar bersih.Aranjeunna absorbent tur moal cimata, sarta bisa dipaké kalawan paling bahan kimia beberesih.Éta dijieun tina 55% bubur kai alam jeung 45% serat poliéster.


Rincian produk

Tag produk

Ukuran: 4*4”/6*6”/9*9”(kustomisasi)

Cocog jeung kamar bersih kelas 100 ~ 1000.

Rag bébas lint kami anu pang populerna

Kaserep pisan

Lemes, moal ngagores permukaan

Kantong ganda

Kamar bersih "anduk kertas"

WIP-0609 gaya non-anyaman (Sélulosa/poliéster) anu direkayasa pikeun pamakéan cleanroom sarta ngagabungkeun absorbency tina serat alam jeung kabersihan jeung kakuatan sintétik.

WIP-0609 dirancang pikeun jadi pilihan Anjeun ngusap pikeun aplikasi kritis.Husus direkayasa pikeun pamakéan cleanroom.

Bébas tina partikel sareng aditif sareng henteu ngandung pangikat atanapi bahan kimia, kamampuan nyerepna, kabersihan sareng nyiptakeun lint anu rendah ngajantenkeun produk anu sampurna pikeun ngabersihan tumpahan di lingkungan kamar bersih anjeun.* Syarat pikeun ngusap sareng tingkat beberesih tiasa béda-béda.

Milih usap anu pas gumantung kana sababaraha faktor sapertos jinis permukaan anu bakal dibersihkeun (nyaéta Naha lemes atanapi kasar, kalayan ujung atanapi tanpa ujung, jsb), tingkat kabersihan anu diperyogikeun, prosedur anu dianggo sareng seueur deui.

Fitur:

1. Campuran serat (55% selulosa + 45% poliéster)

2. Non-anyaman, konstruksi hydrogenated kalawan kakuatan bidirectional alus teuing

3. Kacida nyerep

4. Cocog jeung paling pangleyur

5. Ngandung euweuh binders kimiawi

6. Low tingkat ex-tractable

Modél No.

0604

0606

0609

Spésifikasi

4*4 inci

6*6 inci

9*9 inci

Bungkusan

1200 lembar/tas, 10 tas/CTN

300 lembar/tas, 20 tas/CTN

300 lembar/tas, 10 tas/CTN

 

Bahan 45% poliéster + 55% selulosa
Beurat dasar 50 gsm, 56gsm, 60gsm, 68gsm, 80gsm.beurat has nyaeta 56gsm / 68gsm
Warna Bodas (khas), Biru (sadia)

 

Aplikasi:

1. Ngusap kamar bersih, alat optik, éléktronik, aparat, instrumen presisi

2. Perkakas beberesih sarta instrumen dina manufaktur serat sarta laboratorium.

3. Minyak beberesih, cai, lebu sareng réagen kimia dina bagian sareng alat.

4. Wiping jeung ngajaga alat mékanis.

5. Mesin beberesih dina ngolah dahareun, percetakan jeung industri bungkusan.

xqyr (2) xqyr (3) xqyr (4) xqyr (1)


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami