Bungkusan héjo: kertas nyerep

  • 0609 kantong héjo Cleanroom wipes

    0609 kantong héjo Cleanroom wipes

    0609 kertas bébas lint nyaéta campuran 55% selulosa (pulp kai) jeung 45% serat poliéster (non-anyaman).Komposisi ieu nyababkeun épék nyerep cairan anu luhur sareng émisi lint anu rendah.Sarta mibanda kakuatan tensile tinggi bidirectional, nu cocog pikeun wiping komponén precision jeung instrumen sarta ngadalikeun polusi splashing cair di kamar bébas lebu.

  • 0609 cleanroom wiper

    0609 cleanroom wiper

    609 Wipers kamar beresih

    609 tisu non-anyaman mangrupikeun tisu bébas serat anu pang populerna.Éta téh dipaké pikeun sagala jinis beberesih kamar bersih.Aranjeunna absorbent tur moal cimata, sarta bisa dipaké kalawan paling bahan kimia beberesih.Éta dijieun tina 55% bubur kai alam jeung 45% serat poliéster.