Beurat-Tugas Industrial beberesih lawon

Katerangan pondok:

Beurat-Tugas Industrial beberesih lawon

Ieu dirancang pikeun tugas sedeng wiping tugas, utamana dimana absorbency mangrupakeun konci.

Ieu nyerep minyak jeung cai 3-5 kali leuwih gancang batan lawon laundered.Sanajan baseuh, éta tetep kuat sarta ngajaga shape.Leading na jalan di absorbency, Tujuan kami nyaéta pikeun ngarojong anjeun dina ngaronjatkeun produktivitas jeung efisiensi whilst ngurangan runtah ku delivering hiji bersih, reliably konsisten tur reusable lawon.Sampurna pikeun dianggo dina manufaktur industri.


Rincian produk

Tag produk

Beurat-Tugas Industrial beberesih lawon

Ieu dirancang pikeun tugas sedeng wiping tugas, utamana dimana absorbency mangrupakeun konci.

Ieu nyerep minyak jeung cai 3-5 kali leuwih gancang batan lawon laundered.Sanajan baseuh, éta tetep kuat sarta ngajaga shape.Leading na jalan di absorbency, Tujuan kami nyaéta pikeun ngarojong anjeun dina ngaronjatkeun produktivitas jeung efisiensi whilst ngurangan runtah ku delivering hiji bersih, reliably konsisten tur reusable lawon.Sampurna pikeun dianggo dina manufaktur industri.

Komposisi: woodpulp + Poliéster

Warna: Bulao & Bodas

ukuran lambar: 34cm * 23cm * 500pcs / roll, 2rolls / ctn.

Komposisi: 70% Viscose + 30% PET

Beurat: 68gsm, 75gsm

Karakter:

1, téhnologi komposit prosés spunlaced unik

2, Handap lint lebu jeung lalawanan pangleyur organik.

3, High Cai jeung Minyak absorbency.

4, Ngandung euweuh glues, napel atawa binders.

5, tékstur lemes (Plain): eta moal ngaruksak beungeut cai.

6, Desain Roller, leuwih merenah pikeun nyokot tur beberesih.spésifikasi customer sadia.

* Kuat, low-lint Wipes dikembangkeun pikeun ulang-pamakéan beberesih jeung bahan kimia jeung ngajawab

* Wipe-kinerja luhur dirancang pikeun nyumponan kabutuhan tugas anu langkung pasti sareng lingkungan anu langkung kritis

* Tahan kimiawi ka asam sareng caustics;tiasa dianggo sareng pangleyur atanapi sanitizer dumasar cai anu dianggo pikeun ngusap sareng nyiapkeun permukaan

* Wipes anu alus teuing pikeun tugas persiapan husus dimana lint lemah sareng pamakéan minimal bahan kimia penting;idéal pikeun percetakan, aplikasi per-cet, kaca jeung manufaktur alat, assembly mesin / perbaikan

* Ngusap multi-fungsi anu saé pikeun ngusap minyak, pelumas sareng gajih

* Wipes moal ngawarnaan sareng ngabantosan nyumputkeun kokotor sareng kokotor;alus teuing pikeun manufaktur sarta lingkungan industri

* Gampang-to-dispense roll bisa dipaké kalawan Roll Dispenser

Aplikasi:

Beberesih pikeun alat Médis, permukaan gawé, semikonduktor / TFT / LCD / PCB / garis produksi ngolah SMT di cleanroom.

Wiping fasilitas smudge minyak beurat sareng komponenana.

Pangropéa alat-alat dina garis produksi

Ngajaga produk éléktronik.

Perlakuan permukaan kalayan pangleyur.

Nyitak jeung polishing.

Ngajaga jeung miara alat mesin jeung alat badag

Ngusap gelas jeung rupa-rupa pakakas.

Ngabersihan stensil, komponén, optik sareng seueur aplikasi umum anu sanés

1 2 3 4


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami