Wiper Multi-Tujuan

  • Rag puguh disposable

    Rag puguh disposable

    Rag kedul disposable nyaéta lawon beberesih multifungsi, anu ngadopsi téknologi lawon non-anyaman sareng henteu nambihan agén pemutihan fluoresensi sareng zat ngabahayakeun.Sigana mah lawon biasa dina beungeut cai, sarta bisa dipaké salaku dishcloth beberesih sanggeus ngaliwatan cai.Éta beresih, sanitasi sareng merenah dianggo.Rag kedul disposable bisa dipaké pikeun ngabersihan sagala jinis noda dina kahirupan, kayaning meresihan parabot, beberesih dapur, wiping méja jeung korsi, jsb Ieu dishcloth praktis.

     

  • Wiper Multi-Tujuan

    Wiper Multi-Tujuan

    spunlace nonwoven lawon anduk beberesih serbaguna

    Warna: Bodas.

    Bahan: lawon nonwoven.

    Éta didamel tina bahan anu ageung, nyerep gancang, anu tiasa dianggo sareng cai atanapi pangleyur.

    High absorbency Ngusap idéal pikeun meresihan gajih, minyak jeung soiling heavier

    kakuatan hébat sarta lalawanan cimata;teu rubuh atawa pegat lamun baseuh, sanajan dina permukaan kasar

  • Beurat-Tugas Industrial beberesih lawon

    Beurat-Tugas Industrial beberesih lawon

    Beurat-Tugas Industrial beberesih lawon

    Ieu dirancang pikeun tugas sedeng wiping tugas, utamana dimana absorbency mangrupakeun konci.

    Ieu nyerep minyak jeung cai 3-5 kali leuwih gancang batan lawon laundered.Sanajan baseuh, éta tetep kuat sarta ngajaga shape.Leading na jalan di absorbency, Tujuan kami nyaéta pikeun ngarojong anjeun dina ngaronjatkeun produktivitas jeung efisiensi whilst ngurangan runtah ku delivering hiji bersih, reliably konsisten tur reusable lawon.Sampurna pikeun dianggo dina manufaktur industri.