Jumbo roll ngusap

  • Ngusap dot sapi

    Ngusap dot sapi

    Sapi teat ngusap dijieunna tina bubur kai serat panjang, nu ekonomis, Saniter, stabil dina kualitas, sarta boga ciri nyerep kuat, euweuh karuksakan kana beungeut objék jeung euweuh lint.Dibandingkeun sareng lawon wiping tradisional, kertas wiping pikeun sapi susu téh disposable, nu nyegah regenerasi baktéri sarta beresih jeung sanitasi.

  • Jumbo roll perforated meltblown wipes

    Jumbo roll perforated meltblown wipes

    Dijieunna tina bahan berteknologi tinggi Meltblown Polypropylene, éta tiasa dianggo pikeun ngusap noda minyak, cai sareng sagala rupa pangleyur.Ninggalkeun euweuh lint sanggeus wiping;Éta tiasa dikumbah dina cai bersih sareng dianggo deui.Bahanna teguh sareng gaduh kakuatan baseuh anu kuat;Ieu bisa dipaké kalawan pangleyur;

  • titik-titik bodas meltblown wipes non-anyaman

    titik-titik bodas meltblown wipes non-anyaman

    Nonwovens ngalembereh dirancang husus pikeun ISO 4 jeung kamar bersih luhur, sarta cocog pikeun lingkungan ketat kayaning kamar beresih, manufaktur alat médis atawa industri biotéhnologi.Tekstur permukaan anu unik gaduh daya serap anu langkung saé, sareng cocog pisan pikeun industri anu meryogikeun tugas konci sapertos apoték, téknologi luhur, biotéhnologi sareng alat médis.

  • Sapuan lebur pola suku gagak

    Sapuan lebur pola suku gagak

    Dijieunna tina bahan berteknologi tinggi Meltblown Polypropylene, éta tiasa dianggo pikeun ngusap noda minyak, cai sareng sagala rupa pangleyur.Ninggalkeun euweuh lint sanggeus wiping;Éta tiasa dikumbah dina cai bersih sareng dianggo deui.Bahanna teguh sareng gaduh kakuatan baseuh anu kuat;Ieu bisa dipaké kalawan pangleyur;

  • Plum blossom meltblown wipes

    Plum blossom meltblown wipes

    Dijieunna tina bahan berteknologi tinggi Meltblown Polypropylene, éta tiasa dianggo pikeun ngusap noda minyak, cai sareng sagala rupa pangleyur.Ninggalkeun euweuh lint sanggeus wiping;Éta tiasa dikumbah dina cai bersih sareng dianggo deui.Bahanna teguh sareng gaduh kakuatan baseuh anu kuat;Ieu bisa dipaké kalawan pangleyur;

  • Gulungan kertas bodas industri

    Gulungan kertas bodas industri

    Wipers Industri Bodas

    Eta dijieunna tina bubur kai jeung serat, nu cocog pikeun wiping jeung sagala rupa kaunggulan;euweuh lebu wol ditinggalkeun sanggeus wiping;éta gaduh kamampuan dekontaminasi anu kuat sareng résistansi ngagem;eta boga rasa alus, bisa dikumbah jeung dipaké deui, tur ekonomis jeung affordable.

  • Kertas wiping dijieun tina bahan non-anyaman, ekonomis, higienis, sarta kualitas stabil.Teu butuh spasi dina inventory, boga nyerep kuat, teu ngaruksak beungeut objék, teu héd lint, teu ngahasilkeun listrik statik, sarta bisa dipaké kalawan pangleyur jeung cair lianna.

  • Meltblown Minyak Absorbent Ngusap roll

    Meltblown Minyak Absorbent Ngusap roll

    Lebur-leburIndustrial Wipes Polipropilén Perforated Rolls

    Dijieunna tina polipropilén kualitas luhur, ieungalemberehwipes téh awét sarta low linting.Lebur-leburutamana dirancang pikeun surfaces wewengkon bédaper-beberesihatawadegreasekusabab kakuatan nyerep sampurna na minyak jeung gajih, ampir 8 kali beurat sorangan.

  • Beurat-Tugas Industrial beberesih lawon

    Beurat-Tugas Industrial beberesih lawon

    Beurat-Tugas Industrial beberesih lawon

    Ieu dirancang pikeun tugas sedeng wiping tugas, utamana dimana absorbency mangrupakeun konci.

    Ieu nyerep minyak jeung cai 3-5 kali leuwih gancang batan lawon laundered.Sanajan baseuh, éta tetep kuat sarta ngajaga shape.Leading na jalan di absorbency, Tujuan kami nyaéta pikeun ngarojong anjeun dina ngaronjatkeun produktivitas jeung efisiensi whilst ngurangan runtah ku delivering hiji bersih, reliably konsisten tur reusable lawon.Sampurna pikeun dianggo dina manufaktur industri.