Meltblown Minyak Absorbent Ngusap roll

Katerangan pondok:

Lebur-leburIndustrial Wipes Polipropilén Perforated Rolls

Dijieunna tina polipropilén kualitas luhur, ieungalemberehwipes téh awét sarta low linting.Lebur-leburutamana dirancang pikeun surfaces wewengkon bédaper-beberesihatawadegreasekusabab kakuatan nyerep sampurna na minyak jeung gajih, ampir 8 kali beurat sorangan.


Rincian produk

Tag produk

Lebur-leburIndustrial Wipes Polipropilén Perforated Rolls

Dijieun tina polipropilén kualitas luhur, wipes ngalembereh ieu awét sarta low linting.Ngalembereh-ditiup utamana dirancang pikeun wewengkon béda surfaces per-beberesih atawa degrease kusabab kakuatan nyerep sampurna na minyak jeung gajih, ampir 8 kali beurat sorangan.

Ngaran barang Nyerep Minyak 100% Polipropilén Lebur-ditiup Kain Non-anyaman
Ukuran 325mm x 420mm
Bahan Ngalembereh-ditiup Non-anyaman
Komposisi Polipropilén 100% PP
Warna Bodas, Biru, Disesuaikeun
Bungkusan 500wipes / roll atawa ngaropéa
Pola Bulrush, suku Gagak, Plum jeung abrasive
Lebar 10-160cm
Beurat 50-90g

Katerangan:

téhnologi Spunlace méré Wipers ieu kakuatan tambahan sarta bulk pikeun tugas beurat-tugas;konstruksi kualitas luhur ngurangan runtah

Éta tiasa ngalawan gajih, minyak sareng taneuh beurat.

Éta didamel tina bahan anu ageung, nyerep gancang, anu tiasa dianggo sareng cai atanapi pangleyur bahkan dikumbah pikeun dianggo deui.

High absorbency Ngusap idéal pikeun meresihan gajih, minyak jeung soiling heavier

kakuatan hébat sarta lalawanan cimata;teu murag atawa pegat lamun baseuh, sanajan dina roughest surfaces

Taya binders atanapi glues pikeun beberesih résidu bébas;idéal pikeun prepping surfaces kalawan pangleyur atawa meresihan asahan logam jeung surfaces kasar

Lila-langgeng, ulang dipaké, low-linting Ngusap mangrupakeun alternatif ekonomis pikeun rags;konsistensi dina bentuk, ukuran jeung kuantitas nawarkeun kinerja karapihan pikiran

Sampurna pikeun manufaktur sareng lingkungan industri

 

Fitur:

Ngalembereh-ditiup Roh Wiper dijieunna tina polypropylene.Loft High jeung tékstur lemes.

Idéal pikeun per-cleaning na degrease aplikasi

Ultra-low-linting

Taya binders, surfactant atawa aditif kimiawi lianna. Solvent jeung tahan kimiawi

Nyerep - nyerep minyak sareng gajih. Luar biasa dina gease beurat, minyak sareng pelumas.

Kuat jeung awét

Sadia dina gulungan atawa lembar pikeun ukuran ngaropéa.Éta gampang dianggo

 

Aplikasi

Saé pikeun tugas persiapan permukaan, sareng aplikasi ngusap anu ngalibetkeun gajih, minyak, tinta, cet sareng pangleyur.
Populér dina sauntuyan industri kaasup bengkel industri sareng otomotif, dapur komérsial, panel beater, pelukis sareng printer.

1. Nyitak

2. Otomotif

3. Tukang Kayu

4. assembly engine / ngalereskeun

5. Majelis panel LCD

6. Majelis alat

7.Fleet sarta pangropéa wangunan

1 3 4 7 8


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami