Pad DCR

Katerangan pondok:

Pad DCR, pad panyabutan lebu, dipaké babarengan jeung roller beberesih silicone.It bisa nyabut lebu tina rollers beberesih silicone pikeun mastikeun roller beberesih bisa diulang dipaké.It loba dipaké dina prosés beberesih permukaan dewan. kalawan kabersihan luhur.


Rincian produk

Tag produk

Pad DCR, pad panyabutan lebu, dipaké babarengan jeung roller beberesih silicone.It bisa nyabut lebu tina rollers beberesih silicone pikeun mastikeun roller beberesih bisa diulang dipaké.It loba dipaké dina prosés beberesih permukaan dewan. kalawan kabersihan luhur.

Ngaran Produk:DCR Pad

Kategori:
Tipe 1: Kertas Seni Konéng DCR Pad

Bahan: 80g panutup kertas seni konéng + hampang iteuk PE + napel akrilik ditanggung cai (ramah lingkungan)
Tipe 2: Bodas Art Paper DCR Pad

Bahan: 80g panutup kertas seni bodas + bantalan PE Stick + napel akrilik anu ditanggung ku cai (ramah lingkungan)
Tipe 3: Bodas PVC DCR Pad

Bahan: Caang Bodas panutup PVC + PE iteuk hampang + Cai-ditanggung napel acrylic (ramah lingkungan)

Spésifikasi sareng Bungkusan:

Barang

Spésifikasi

Bungkusan

Beurat

Konéng Art Paper DCR Pad

24*33CM

50 lembar/pad 30 bantalan/ctn

0,8 kg/pad

Bodas Art Paper DCR Pad

24*33CM

50 lembar/pad 30 bantalan/ctn

0,82 kg/pad

Bodas PVC DCR Pad

24*33CM

50 lembar/pad 10 pad / ctn

1,1 kg/pad

napel: napel akrilik anu ditanggung cai (ramah lingkungan)

Bisa ngaropéa mun perforation atawa percetakan.

Fitur:

Kalawan kinerja tinggi di 'Kamampuan Lengser Partikel', produk ieu idéal pikeun 'Silikon beberesih Roller' dina prosés manufaktur PCB.

napel ieu coated dina beungeut cai merata, gaya gesekan teu degumming;

Ramah lingkungan cai-ditanggung napel acrylic, euweuh bau.

Gulung roller beberesih dina pad DCR dina hiji arah.

Cimata lapisan kotor lamun teu bisa miceun lebu tina roller beberesih éfisién.

Aplikasi:

1. Widang Aplikasi

Manufaktur Semikonduktor

PCB Assembling

Industri Pangan

Industri stainless steel

Pabrikan Kaca

LCD tampilan kristal cair jeung sajabana

2. Kumaha ngagunakeun Sticky Paper Pad?

1 Cimata pilem panyalindungan permukaan tina pad caket

2 Gulungkeun roller caket dina pad caket dina hiji arah;

3 Jieun pad caket miceun lebu tina roller caket

4 Cimata jeung ngaganti lapisan anyar lamun lapisan kahiji kotor;

5 Piceun lapisan kotor.

10


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami