ESD & Cleanroom consumable

  • Aluminium alloy cecekelan roller beberesih silicone

    Aluminium alloy cecekelan roller beberesih silicone

    alloy aluminium cecekelan silicone beberesihroller ogé katelah roller lebu caket sareng roller panyabutan lebu,silikonroller dijieunna tina bahan baku karét silikon, jeung produk timer napel.permukaan lemes,,granularity permukaankirang ti 2um.Produk sacara efektif tiasa napelkeun rambut, dander, lebu sareng pangotor sanésna, sareng tiasa gampang nransfer najis kana kertas caket.(DCR-PAD).Ku kituna, diri-napeltina silicone bisa dijamin keur lila.Aya rupa-rupa pilihan viskositas.

  • kertas seni konéng DCR PAD

    kertas seni konéng DCR PAD

    Kertas seni koneng DCR-PADdijieun ku kombinasitina napel akrilikdilapisankertas seni konéng.Ieu utamana dipaké dina meresihan lebu atawa partikel tina roller silicone, teteproller beberesih beresih dina kaayaan kerja pikeun mastikeun yén roller silikon sareng pulpén caket tiasa dianggo deui sababaraha kali.

  • Pad absorbents kimiawi

    Pad absorbents kimiawi

    Nyerep kimiawi tiasa nyerep rupa-rupa cair kimiawi sareng cair korosif, sacara efektif sareng gancang ngadalikeun sareng ngabersihan tumpahan kimiawi, ngirangan cilaka anu disababkeun ku tumpahan kimiawi, ngirangan waktos paparan pagawe kana zat picilakaeun, sareng nyayogikeun jaminan pikeun kaamanan pribadi.

  • Katerangan pondok: Minyak-nyerep didamel tina serat mikro lipofilik nonwovens.Bahanna gaduh panolakan cai sareng lipofilisitas, sareng gaduh pangaruh anu hadé pikeun ngaleungitkeun tumpahan minyak dina permukaan cai.Digabungkeun sareng serat superfine, éta ngabentuk seueur liang, sareng janten produk perawatan polusi minyak kualitas luhur, anu henteu ngandung agén kimia, moal nyababkeun polusi sekundér, sareng tiasa gancang nyerep polusi minyak, pangleyur organik, hidrokarbon, minyak nabati sareng anu sanésna. cair.Minyak ab...
  • Silicone beberesih Roller

    Silicone beberesih Roller

    The silicone roller mangrupakeun produk panyabutan lebu timer napel dijieunna tina réaksi silicone sarta bahan baku konci.Beungeutna lemes sapertos eunteung, volumena hampang, sareng ukuran partikel kirang ti 2um.

  • Cots ramo

    Cots ramo

    Panutup ramo anti statik didamel tina karét anti statik sareng lateks.Éta henteu ngandung minyak silikon sareng sanyawa amonia, anu sacara efektif tiasa nyegah listrik statik.Perawatan beberesih khusus ngirangan eusi ion, résidu, lebu sareng polutan sanés.Mastikeun ngadalikeun generasi listrik statik, cocog pikeun nanganan komponén sénsitip statik, perlakuan lebu low, cocog pikeun kamar beresih.

  • Kertas cleanroom

    Kertas cleanroom

    Cleanroom Paper mangrupikeun kertas anu dirawat khusus anu dirancang pikeun ngaleutikan kajadian partikel, sanyawa ionik, sareng listrik statik dina kertas.

    Hal ieu dianggo dina kamar bersih dimana semikonduktor sareng alat éléktronik téknologi tinggi diproduksi.

  • Kamar bersih poliéster & swabs sirah busa

    Kamar bersih poliéster & swabs sirah busa

    Cleanroom Swab diwangun tina lawon poliéster dua lapis anu bébas tina rereged organik sapertos silikon, amida atanapi
    éster phthalate.
    lawon ieu thermally kabeungkeut kana cecekelan, sahingga, ngaleungitkeun pamakéan contaminating napel atawa coatings.

  • Swabs Kapas Industri

    Swabs Kapas Industri

    swabs katun purifikasi, swabs katun bébas lebu, swabs katun bersih, dijieunna tina katun filamén, dipaké pikeun wiping jeung meresihan produk precision di sagala rupa industri.Éta tiasa ngaleungitkeun polutan sareng tetep bersih di lingkungan khusus tina prosés produksi (lapén ngusap teu tiasa diusap).Eusi résidu kimiawi low sanggeus wiping.

  • Notebook Cleanroom

    Notebook Cleanroom

    notebook cleanroom Dijieunna tina kertas husus bébas lebu, nu boga kontaminasi ionik Low & partikel Low jeung serat generation.It's a recyclable tur ramah lingkungan notebook.The garis notebook ieu dicitak ku ink.Also husus bisa cocog jeung paling inks dina tulisan. tanpa smearing.Significantly ngurangan generasi lebu rupa, ditingkatkeun kapasitas nyerep tinta.Bisa ngurangan lebu dihasilkeun ku liang mengikat tina notebook ngamurnikeun mengikat ka minimum.

  • Tikar ketan

    Tikar ketan

    Mat caket, ogé katelah napel lanté caket, éta ngagunakeun téknologi pangénggalna sareng nganggo lem cai sénsitip tekanan anu ramah lingkungan anu ngamungkinkeun adhesion seragam tina sakumna permukaan unggal lapisan mat caket.Taya lem, euweuh bau, euweuh karacunan.

  • Pad DCR

    Pad DCR

    Pad DCR, pad panyabutan lebu, dipaké babarengan jeung roller beberesih silicone.It bisa nyabut lebu tina rollers beberesih silicone pikeun mastikeun roller beberesih bisa diulang dipaké.It loba dipaké dina prosés beberesih permukaan dewan. kalawan kabersihan luhur.

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2