Lebu Remover Pad

  • kertas seni konéng DCR PAD

    kertas seni konéng DCR PAD

    Kertas seni koneng DCR-PADdijieun ku kombinasitina napel akrilikdilapisankertas seni konéng.Ieu utamana dipaké dina meresihan lebu atawa partikel tina roller silicone, teteproller beberesih beresih dina kaayaan kerja pikeun mastikeun yén roller silikon sareng pulpén caket tiasa dianggo deui sababaraha kali.

  • Pad DCR

    Pad DCR

    Pad DCR, pad panyabutan lebu, dipaké babarengan jeung roller beberesih silicone.It bisa nyabut lebu tina rollers beberesih silicone pikeun mastikeun roller beberesih bisa diulang dipaké.It loba dipaké dina prosés beberesih permukaan dewan. kalawan kabersihan luhur.

  • PVC DCR PAD

    PVC DCR PAD

    PVCPad caket dijieun ku kombinasi pilem PVC coated.Ieu utamana dipaké dina meresihan lebu atawa partikel tina roller silicone, teteproller beberesih beresih dina kaayaan kerja pikeun mastikeun yén roller silikon sareng pulpén caket tiasa dianggo deui sababaraha kali.

  • Kertas seni bodas DCR PAD

    Kertas seni bodas DCR PAD

    Kertas seni bodas DCR-PADdijieun ku kombinasitina napel akrilikdilapisankertas seni konéng.Ieu utamana dipaké dina meresihan lebu atawa partikel tina roller silicone, teteproller beberesih beresih dina kaayaan kerja pikeun mastikeun yén roller silikon sareng pulpén caket tiasa dianggo deui sababaraha kali.