Bubur kayu + poliéster

  • SMT Stencil wiper roll

    SMT Stencil wiper roll

    SMT stencil wipes roll

    SMT baja bolong kertas wiping ngagunakeun bubur kai alam jeung serat poliéster salaku bahan baku, sarta diolah ku metoda spunlace unik pikeun ngabentuk bubur kai unik / poliéster ganda-lapisan structure.Lint bébas, kinerja anti statik.

  • Kayu pulp poliéster SMT stencil ngusap roll

    Kayu pulp poliéster SMT stencil ngusap roll

    SMT stencil ngusap roll ngagunakeun bubur kai alam jeung serat poliéster salaku bahan baku, sarta diolah ku metoda spunlace, ngabentuk bubur kai / poliéster struktur ganda-lapisan unik.Ieu kertas wiping husus pikeun percetakan SMT tina papan circuit dina industri éléktronik, nu éféktif bisa miceun kaleuwihan némpelkeun solder nalem beureum anut kana bolong baja jeung papan circuit tina pencét percetakan, sarta ngajaga papan circuit spotless, sahingga éféktif ngurangan laju tampikan tur éféktif ngaronjatkeun efisiensi produksi jeung kualitas produk.