ESD Cleanroom wiper

Katerangan pondok:

Wipes ESD kami didamel tina poliéster antistatik sareng bahan nilon inti karbon dina konstruksi knit anu unik sareng henteu ngajalankeun.Kacida rendahna dina generasi partikel sareng bahan kimia anu tiasa diekstrak, pilih wiper diolah khusus sareng dibungkus dina kamar bersih Kelas 100/ISO 5 pikeun kabersihan anu optimal sareng kamurnian bahan.


Rincian produk

Tag produk

spésifikasi:

Wipes ESD kami didamel tina poliéster antistatik sareng bahan nilon inti karbon dina konstruksi knit anu unik sareng henteu ngajalankeun.Kacida rendahna dina generasi partikel sareng bahan kimia anu tiasa diekstrak, pilih wiper diolah khusus sareng dibungkus dina kamar bersih Kelas 100/ISO 5 pikeun kabersihan anu optimal sareng kamurnian bahan.

1. Ieu merenah ngagunakeun, mibanda sipat cleanness, euweuh lebu, kakuatan manteng kuat sarta nyerep tinggi.

2. Hayu urang loba dipaké pikeun miceun cairan sarta minyak dina beungeut circuit board, dina industri éléktronik, kalawan nyerep tinggi, no-gampang fluffing, kakuatan tensile kuat dina duanana aspék nangtung sarta horizontal, kakuatan alus teuing jeung cocog pikeun rupa-rupa pangleyur.

3.It idéal dina ngaleungitkeun ngambah rereged dina lingkungan kritis dina widang microelectronics, mikro-mékanika, sarta farmasi jsb Ieu mangrupa alat beberesih éféktif dina Cleanroom nu.

Bahan 100% Poliéster sareng serat karbon
Beurat 120gsm +/- 5gsm
Warna Bodas
Bungkusan 150 pcs/tas, 10 tas/ctn
Ukuran 4''x4'', 6''x6'', 9''x9'', atawa ukuran customer
Kelas 100-1000
Ujung motong laser atawa motong ultrasonik
Sertipikat SGS Rosh
Résistansi permukaan 10E6-10E9 ohm
Kecap konci produk ESD Wipers Anti statik / ESD Cleanroom Wipers / lint bébas ESD Microfiber cleanroom wiper

Fitur:

1. absorbency alus teuing, euweuh detergent diperlukeun

2. Partikel low.Unggal usap mujarab boh salaku usap garing sareng babarengan sareng Kimia beberesih kami.

3. ciri wetting alus teuing

4. Idéal pikeun meresihan mesin dipaké dina prosés SMT

5. statik dissipative ESD wiper pikeun sakabéh manufaktur Electronic sarta prosés beberesih optik.

Lembar Data Téknis:

Barang

Hasilna

Beurat Dasar (+/-5 %)

125 g/m2

Ketebalan (+/-0.05mm)

0,30 mm

Laju Nyerep Cairan

<3 detik

Ngégél

Ultrasonic Seal Tepi

 

Aplikasi

Pikeun kamar beresih jeung kelas 100~1000.

Loba dipaké dina IC assembling sarta nguji, handphone jeung manufaktur disk.

Produk optik sareng biotéhnologi

ukuran customer dirancang sadia.

Aplikasi: Jalur produksi Semikonduktor, Chip, Jalur assembling Semikonduktor, Disk drive, bahan komposit, produk tampilan LCD, Jalur Produksi SMT, Instrumen Precision, Kamar Beresih sareng Garis Produksi, jsb

Dipaké dina jalur produksi circuit board, alat médis, lénsa kaméra, élmu optik jeung mobil

Dirancang pikeun meresihan alat médis, parabot di laboratorium, kaca, surfaces hipu jeung beberesih umum


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk