ESD Cleanroom wiper

  • ESD Cleanroom wiper

    ESD Cleanroom wiper

    Wipes ESD kami didamel tina poliéster antistatik sareng bahan nilon inti karbon dina konstruksi knit anu unik sareng henteu ngajalankeun.Kacida rendahna dina generasi partikel sareng bahan kimia anu tiasa diekstrak, pilih wiper diolah khusus sareng dibungkus dina kamar bersih Kelas 100/ISO 5 pikeun kabersihan anu optimal sareng kamurnian bahan.

  • Anti statik Lint Free lawon

    Anti statik Lint Free lawon

    Wipes Cleanroom Anti-statik mangrupikeun linting anu rendah pisan sareng rendah bahan kimia anu tiasa diekstrak.Lawon ieu diwangun ku serat poliéster parawan kualitas premium sareng serat nilon inti karbon anu terus-terusan difilamén sapanjang konstruksi knit anu henteu dijalankeun.Wipers ieu dirajut dina alat-alat canggih khususna pikeun dianggo dina kamar bersih.lawon ieu dijieun maké sababaraha prosés husus nu ngawengku scouring, motong, sarta prosés beberesih proprietary husus.Cocog sareng aplikasi dimana kinerja ESD mangrupikeun pertimbangan utama.