Kain bebas serat

  • Poliéster cleanroom wiper

    Poliéster cleanroom wiper

    1009 mangrupikeun usap serbaguna anu didamel tina 100% poliéster kontinyu-filamén dina pola rajutan ganda, henteu ngajalankeun, saling dikonci.Lemes jeung non abrasive, aranjeunna idéal pikeun lingkungan kritis dimana kontrol kontaminasi penting.

  • Sub Microfiber Cleanroom wiper

    Sub Microfiber Cleanroom wiper

    Sub microfiber lint lawon bébas, nu boga bolong knitted pola anyaman husus nu mantuan nahan cair jeung kokotor.Struktur unik tina lawon ngamungkinkeun kamampuan nahan kokotor anu saé.Éta mangrupikeun usap anu kuat anu ngabantosan ngaleungitkeun kokotor anu nekad, nahan partikel sanding sareng masihan pangaruh abrasive dina ngusap.Finish wicky husus ngamungkinkeun nyerep pangleyur gampang.Wipes bébas lint ieu tangguh sareng henteu kandel.Kakuatan tensile lawon kacida luhurna.

  • Microfiber Cleanroom wiper

    Microfiber Cleanroom wiper

    Wiper Microfiber

    lawon mikro-serat bébas debu ieu knitted kalawan 100% kontinyu serat mikro lengkep, opat sisi lawon ngusap ieu diadopsi laser atawa téhnologi ujung disegel ultrasonic, éta pisan nyegah ragrag kaluar serat sarta ngahasilkeun mikro-debu.

  • ESD Cleanroom wiper

    ESD Cleanroom wiper

    Wipes ESD kami didamel tina poliéster antistatik sareng bahan nilon inti karbon dina konstruksi knit anu unik sareng henteu ngajalankeun.Kacida rendahna dina generasi partikel sareng bahan kimia anu tiasa diekstrak, pilih wiper diolah khusus sareng dibungkus dina kamar bersih Kelas 100/ISO 5 pikeun kabersihan anu optimal sareng kamurnian bahan.

  • LCD ngusap roll

    LCD ngusap roll

    Tape Roll Wiper Ieunyaéta Pilihan anu pangsaéna pikeun beberesih otomatis pikeun TFT-LCD, batré Litium ayeuna.

    Nyamaterial: 100% serat poliéster ultra rupa sareng inténsitas tinggi(30% polyamide 70% poliéster microfiberor 100% poliéster) nu ampir unbreakable tur lint bébas, tékstur: polos / twill.

  • Wipes cleanroom hideung

    Wipes cleanroom hideung

    BTPURIFYwipes cleanroom hideung dijieun tina kalawan kakuatan tinggi filamén kontinyu benang poliéster dina knit ganda,lemes sareng hipu,partikel ultra low jeung generasi serat.Wipes anu ultra beresih jeung kacida sorbent sahingga idéal pikeun ngusap surfaces kritis.tékstur lemes moal scratch surfaces sénsitip.Edges disegel laser nyadiakeun kontrol kontaminasi éféktif dina lingkungan kritis.

  • Poliéster microfiber cleanroom wipes

    Poliéster microfiber cleanroom wipes

    Poliéster Microfiber cleanroom wipes dijieunna tina 100% lengkep poliéster microfiber, nu ngajadikeun eta kalawan aréa kontak nu leuwih gede jeung beungeut bisa cleaned!Wewengkon kontak anu langkung ageung masihan serat ultrafine épék panyabutan lebu anu langkung saé.The wipes opat sisi dijieunna tina téhnologi laser ujung sealing, lemes jeung hipu, gampang pikeun ngusap permukaan sénsitip, panyabutan lebu alus teuing.Teu aya partikel sareng benang anu tinggaleun saatos ngusap, sareng kamampuan dekontaminasi kuat.Wipes Laundried na rangkep réngsé dina workshop ultra-bersih.

  • Microfiber cleanroom wipes

    Microfiber cleanroom wipes

    Wipes bébas lint Microfiber diwangun ku 70% poliéster + 30% Polyamide, dina struktur molekul serat nilon sareng seueur gugus hidrofilik, supados wipes gaduh adsorpsi anu langkung saé.Kehalusan serat superfine biasana saperdua puluh tina sutra poliéster biasa, anu ngamungkinkeun éta ngagaduhan daérah kontak anu langkung ageung sareng permukaanna pikeun dibersihkeun sareng tiasa ngabersihan permukaan langkung tuntas.Sajaba ti éta, lawon microfiber boga micropore leuwih, nu bisa bubu partikel leutik pikeun ngaleupaskeun résidu hadé.

  • Anti statik Lint Free lawon

    Anti statik Lint Free lawon

    Wipes Cleanroom Anti-statik mangrupikeun linting anu rendah pisan sareng rendah bahan kimia anu tiasa diekstrak.Lawon ieu diwangun ku serat poliéster parawan kualitas premium sareng serat nilon inti karbon anu terus-terusan difilamén sapanjang konstruksi knit anu henteu dijalankeun.Wipers ieu dirajut dina alat-alat canggih khususna pikeun dianggo dina kamar bersih.lawon ieu dijieun maké sababaraha prosés husus nu ngawengku scouring, motong, sarta prosés beberesih proprietary husus.Cocog sareng aplikasi dimana kinerja ESD mangrupikeun pertimbangan utama.

  • 100% poliéster cleanroom wipes

    100% poliéster cleanroom wipes

    Wipes cleanroom bébas Lint dijieunna tina 100% serat poliéster lengkep kontinyu anyaman, sarta opat sisi dijieunna tina téhnologi laser ujung sealing, lemes jeung hipu, gampang pikeun ngusap permukaan sénsitip, panyabutan lebu alus teuing.Teu aya partikel sareng benang anu tinggaleun saatos ngusap, sareng kamampuan dekontaminasi kuat.Beberesih sareng bungkusan produk réngsé di bengkel ultra-bersih.