Anyaman polos

  • Microfiber Cleanroom wiper

    Microfiber Cleanroom wiper

    Wiper Microfiber

    lawon mikro-serat bébas debu ieu knitted kalawan 100% kontinyu serat mikro lengkep, opat sisi lawon ngusap ieu diadopsi laser atawa téhnologi ujung disegel ultrasonic, éta pisan nyegah ragrag kaluar serat sarta ngahasilkeun mikro-debu.