Microfiber Cleanroom wiper

  • Microfiber Cleanroom wiper

    Microfiber Cleanroom wiper

    Wiper Microfiber

    lawon mikro-serat bébas debu ieu knitted kalawan 100% kontinyu serat mikro lengkep, opat sisi lawon ngusap ieu diadopsi laser atawa téhnologi ujung disegel ultrasonic, éta pisan nyegah ragrag kaluar serat sarta ngahasilkeun mikro-debu.

  • Microfiber cleanroom wipes

    Microfiber cleanroom wipes

    Wipes bébas lint Microfiber diwangun ku 70% poliéster + 30% Polyamide, dina struktur molekul serat nilon sareng seueur gugus hidrofilik, supados wipes gaduh adsorpsi anu langkung saé.Kehalusan serat superfine biasana saperdua puluh tina sutra poliéster biasa, anu ngamungkinkeun éta ngagaduhan daérah kontak anu langkung ageung sareng permukaanna pikeun dibersihkeun sareng tiasa ngabersihan permukaan langkung tuntas.Sajaba ti éta, lawon microfiber boga micropore leuwih, nu bisa bubu partikel leutik pikeun ngaleupaskeun résidu hadé.