Viscose + poliéster

  • Viscose + PET SMT Stencil ngusap roll

    Viscose + PET SMT Stencil ngusap roll

    Kalawan viscose jeung serat poliéster salaku bahan baku, SMT stencil ngusap roll diolah ku metoda spunlace unik.Na kertas wiping husus pikeun percetakan SMT tina papan circuit di industri éléktronik, nu éféktif bisa miceun kaleuwihan némpelkeun solder jeung lem beureum anut kana bolong baja jeung papan circuit mesin percetakan, sarta ngajaga papan circuit noda, sahingga éféktif ngurangan laju tampikan. sareng sacara efektif ningkatkeun efisiensi produksi sareng kualitas produk.