PVC kertas caket

  • PVC DCR PAD

    PVC DCR PAD

    PVCPad caket dijieun ku kombinasi pilem PVC coated.Ieu utamana dipaké dina meresihan lebu atawa partikel tina roller silicone, teteproller beberesih beresih dina kaayaan kerja pikeun mastikeun yén roller silikon sareng pulpén caket tiasa dianggo deui sababaraha kali.