PP Melblown ngusap gulungan

  • Jumbo roll perforated meltblown wipes

    Jumbo roll perforated meltblown wipes

    Dijieunna tina bahan berteknologi tinggi Meltblown Polypropylene, éta tiasa dianggo pikeun ngusap noda minyak, cai sareng sagala rupa pangleyur.Ninggalkeun euweuh lint sanggeus wiping;Éta tiasa dikumbah dina cai bersih sareng dianggo deui.Bahanna teguh sareng gaduh kakuatan baseuh anu kuat;Ieu bisa dipaké kalawan pangleyur;

  • titik-titik bodas meltblown wipes non-anyaman

    titik-titik bodas meltblown wipes non-anyaman

    Nonwovens ngalembereh dirancang husus pikeun ISO 4 jeung kamar bersih luhur, sarta cocog pikeun lingkungan ketat kayaning kamar beresih, manufaktur alat médis atawa industri biotéhnologi.Tekstur permukaan anu unik gaduh daya serap anu langkung saé, sareng cocog pisan pikeun industri anu meryogikeun tugas konci sapertos apoték, téknologi luhur, biotéhnologi sareng alat médis.

  • Sapuan lebur pola suku gagak

    Sapuan lebur pola suku gagak

    Dijieunna tina bahan berteknologi tinggi Meltblown Polypropylene, éta tiasa dianggo pikeun ngusap noda minyak, cai sareng sagala rupa pangleyur.Ninggalkeun euweuh lint sanggeus wiping;Éta tiasa dikumbah dina cai bersih sareng dianggo deui.Bahanna teguh sareng gaduh kakuatan baseuh anu kuat;Ieu bisa dipaké kalawan pangleyur;

  • Plum blossom meltblown wipes

    Plum blossom meltblown wipes

    Dijieunna tina bahan berteknologi tinggi Meltblown Polypropylene, éta tiasa dianggo pikeun ngusap noda minyak, cai sareng sagala rupa pangleyur.Ninggalkeun euweuh lint sanggeus wiping;Éta tiasa dikumbah dina cai bersih sareng dianggo deui.Bahanna teguh sareng gaduh kakuatan baseuh anu kuat;Ieu bisa dipaké kalawan pangleyur;