Bahan PP

  • bahan PP SMT stencil ngusap roll

    bahan PP SMT stencil ngusap roll

    PP baja bolong kertas wiping dijieunna tina polipropilén salaku bahan baku, nu panas digulung sarta diperparah jeung polipropilén spunbonded nonwovens sanggeus polipropilén ngalembereh téhnologi ditiup, éta téh lawon wiping luhur-tungtung husus dipaké pikeun percetakan SMT tina papan circuit dina industri éléktronik.Éta sacara efektif tiasa nyabut témpél solder kaleuwihan sareng lem beureum anu dianut kana bolong baja sareng papan sirkuit pencét percetakan, sareng ngajaga papan sirkuit henteu bersih, sahingga sacara efektif ngirangan tingkat panolakan sareng sacara efektif ningkatkeun efisiensi produksi sareng kualitas produk.