Knitted sisikian polos 110g-160g

  • High Performance Lint Sticky Roller - Cleanroom Notebook - Bei Te

    High Performance Lint Sticky Roller - Cleanroom Notebook - Bei Te

    notebook cleanroom Dijieunna tina kertas husus bébas lebu, nu boga kontaminasi ionik Low & partikel Low jeung serat generation.It's a recyclable tur ramah lingkungan notebook.The garis notebook ieu dicitak ku ink.Also husus bisa cocog jeung paling inks dina tulisan. tanpa smearing.Significantly ngurangan generasi lebu rupa, ditingkatkeun kapasitas nyerep tinta.Bisa ngurangan lebu dihasilkeun ku liang mengikat tina notebook ngamurnikeun mengikat ka minimum.Fitur...
  • Gaya Éropa pikeun Mat Lantai caket - Swabs Kapas Industri - Bei Te

    Gaya Éropa pikeun Mat Lantai caket - Swabs Kapas Industri - Bei Te

    swabs katun purifikasi, swabs katun bébas lebu, swabs katun bersih, dijieunna tina katun filamén, dipaké pikeun wiping jeung meresihan produk precision di sagala rupa industri.Éta tiasa ngaleungitkeun polutan sareng tetep bersih di lingkungan khusus tina prosés produksi (lapén ngusap teu tiasa diusap).Eusi résidu kimiawi low sanggeus wiping.Éta gampang kaduruk, gampang dicekel, sareng ramah lingkungan.Kaseueuran swab beberesih mangrupikeun kelas konduktif, anu tiasa ngajaga operator sareng alatna dibumi.Pr...
  • Top Quality Bersih Wipers - Disposable puguh rag - Bei Te

    Top Quality Bersih Wipers - Disposable puguh rag - Bei Te

    Fitur produk lawon non-anyaman dipencet dina sababaraha lapisan tanpa lint ragrag.Nyerep cai anu saé, pikeun sup, noda minyak, noda cai, sareng kokotor, éta tiasa dibersihkeun ku usap tunggal, anu saé pisan sareng gampang dibersihkeun.Cai mibanda nyerep minyak tapi teu ngonci minyak, sarta sanggeus nyerep minyak, beuleum nu rag puguh dina caina, minyak nu sacara alami dipisahkeun tina rag dina cai .Basah jeung garing dual-pamakéan, dipaké pikeun ngabersihan dapur jeung jaga leungeun anjeun beresih.Produk di...
  • Pabrik ngajual Mat Ketan Bodas - Kapas Swabs Industri - Bei Te

    Pabrik ngajual Mat Ketan Bodas - Kapas Swabs Industri - Bei Te

    swabs katun purifikasi, swabs katun bébas lebu, swabs katun bersih, dijieunna tina katun filamén, dipaké pikeun wiping jeung meresihan produk precision di sagala rupa industri.Éta tiasa ngaleungitkeun polutan sareng tetep bersih di lingkungan khusus tina prosés produksi (lapén ngusap teu tiasa diusap).Eusi résidu kimiawi low sanggeus wiping.Éta gampang kaduruk, gampang dicekel, sareng ramah lingkungan.Kaseueuran swab beberesih mangrupikeun kelas konduktif, anu tiasa ngajaga operator sareng alatna dibumi.Pr...
  • Harga Pabrik Pikeun Woodpulp Wiper - 0609 cleanroom wiper - Bei Te

    Harga Pabrik Pikeun Woodpulp Wiper - 0609 cleanroom wiper - Bei Te

    Ukuran: 4 * 4 "/ 6 * 6" / 9 * 9 "(kustomisasi) Cocog jeung kamar beresih tina kelas 100 ~ 1000. Rag bébas lint pang populerna kami pisan diserep Lemes, moal scratch permukaan kantong ganda Kamar bersih "Anduk kertas" WIP-0609 gaya non-anyaman (Sélulosa / poliéster) anu direkayasa pikeun pamakéan cleanroom sarta ngagabungkeun absorbency tina serat alam jeung kabersihan jeung kakuatan hiji sintétik WIP-0609 dirancang pikeun jadi pilihan Anjeun ngusap pikeun aplikasi kritis.Dirancang khusus pikeun ...
  • Super Purchasing pikeun 45% Poliéster Wiper - Tape roll wiper - Bei Te

    Super Purchasing pikeun 45% Poliéster Wiper - Tape roll wiper - Bei Te

    Spunlace Non Woven Tape Roll Wiper 1.The unik téhnologi non-polusi geus dicokot dina produk ieu, ku ngagunakeun bahan baku tina selulosa jeung poliéster, nu bakal ngabentuk kana selulosa / poliéster struktur ganda-ply.Gulungan kertas 2.The lemes, kuat tur dustless dina ngagunakeun, ogé éta bisa kalayan gampang nyerep kokotor, minyak, pangleyur jeung rupa-rupa cairan séjén saprak tina abilities absorbent kuat anak, nu ku cara séjén, éta kacida ngaronjatkeun efisiensi urang.Tape Roll Wiper ieu dianggo pikeun otomatis ...
  • Kantong Kertas Sewn kualitasna alus - Kertas ECO anu tiasa didegradasi tanpa serat - Bei Te

    Kantong Kertas Sewn kualitasna alus - Kertas ECO anu tiasa didegradasi tanpa serat - Bei Te

    Kertas bébas lint khusus kami nganggo bahan penguat pikeun ngahijikeun sareng kertas ku cara anu tangtu pikeun ngahontal tujuan nguatkeun kertas fungsional.Mibanda résistansi cimata pisan tinggi, kakuatan tensile jeung absorbency tinggi.Lint ultra low.Bahan: bubur kai asli + benang katun Jumlah lanté: 3-4 lanté Jenis kertas: Kertas sintétik Kertas bébas lint khusus kami 100% bebas plastik, sareng gaduh kinerja lingkungan anu saé, tiasa didaur ulang, breathable sareng kakuatan anu saé, kalenturan, . ..
  • Pabrik OEM pikeun Kertas Gratis Lint - Rag kedul buang - Bei Te

    Pabrik OEM pikeun Kertas Gratis Lint - Rag kedul buang - Bei Te

    Fitur produk lawon non-anyaman dipencet dina sababaraha lapisan tanpa lint ragrag.Nyerep cai anu saé, pikeun sup, noda minyak, noda cai, sareng kokotor, éta tiasa dibersihkeun ku usap tunggal, anu saé pisan sareng gampang dibersihkeun.Cai mibanda nyerep minyak tapi teu ngonci minyak, sarta sanggeus nyerep minyak, beuleum nu rag puguh dina caina, minyak nu sacara alami dipisahkeun tina rag dina cai .Basah jeung garing dual-pamakéan, dipaké pikeun ngabersihan dapur jeung jaga leungeun anjeun beresih.Produk di...
  • Suplai OEM China Silicone Baking Paper - Kertas wafer kertas wafer bébas lint - Bei Te

    Suplai OEM China Silicone Baking Paper - Kertas wafer kertas wafer bébas lint - Bei Te

    Kertas wafer disebut ogé kertas akumulasi anti statik, kertas wafer silikon, pad panyangga dina kotak wafer semikonduktor, pad wafer surya, pad dina kotak wafer semikonduktor, panyangga PCB, spacer conductive, spacer wafer anti statik, conductive wafer spacer, sirkular wafer spacer na wafer pasagi, sarta disebut oge anti statik embossed wafer Pad nurutkeun prosés perlakuan permukaan na.Produk ieu didamel tina bahan pilem conductive atanapi antistatic permanén ku mencét panas, embossing sareng di ...
  • Pilihan masif pikeun napel Mat - Gagak pola meltblown wipes - Bei Te
  • Hot sale Factory Screen Printer Wiper Paper Roll - Kayu pulp poliéster SMT stencil wipe roll – Bei Te

    Hot sale Factory Screen Printer Wiper Paper Roll - Kayu pulp poliéster SMT stencil wipe roll – Bei Te

    Fitur: Kusabab produksi di cleanroom nu, citakan tina najis dina kertas wiping dihindari, sarta lumangsungna defects percetakan disababkeun ku pangotor entrained dina wiping tina bolong baja dina prosés percetakan bisa ngurangan.Bahanna lemes, anu henteu ngahasilkeun goresan atanapi ngarusak permukaan obyék.Tangguh sareng awét, kalayan cai efisiensi tinggi sareng nyerep minyak, lemes, bébas lebu sareng sipat antistatik.Tampilan produk Lingkup aplikasi...
  • Kantong Kertas Gratis Plastik Profesional Cina - Kantong bungkusan alat bumi - Bei Te

    Kantong Kertas Gratis Plastik Profesional Cina - Kantong bungkusan alat bumi - Bei Te

    Kertas bébas debu khusus kami nganggo bahan penguat pikeun ngahijikeun sareng kertas ku cara anu tangtu pikeun ngahontal tujuan nguatkeun kertas fungsional.Mibanda résistansi cimata pisan tinggi, kakuatan tensile jeung absorbency tinggi.Lint ultra low.Bisa ngaleutikan sumebarna baktéri.Kacida ramah lingkungan.Éta tiasa dianggo salaku kantong bungkusan atanapi panutup lebu pikeun bungkusan alat-alat rumah tangga sareng alat-alat tibatan kantong plastik.Bahan: bubur awi asli + benang katun Jumlah lantai...