Poliéster cleanroom wiper

  • Poliéster cleanroom wiper

    Poliéster cleanroom wiper

    1009 mangrupikeun usap serbaguna anu didamel tina 100% poliéster kontinyu-filamén dina pola rajutan ganda, henteu ngajalankeun, saling dikonci.Lemes jeung non abrasive, aranjeunna idéal pikeun lingkungan kritis dimana kontrol kontaminasi penting.

  • Wipes cleanroom hideung

    Wipes cleanroom hideung

    BTPURIFYwipes cleanroom hideung dijieun tina kalawan kakuatan tinggi filamén kontinyu benang poliéster dina knit ganda,lemes sareng hipu,partikel ultra low jeung generasi serat.Wipes anu ultra beresih jeung kacida sorbent sahingga idéal pikeun ngusap surfaces kritis.tékstur lemes moal scratch surfaces sénsitip.Edges disegel laser nyadiakeun kontrol kontaminasi éféktif dina lingkungan kritis.

  • 100% poliéster cleanroom wipes

    100% poliéster cleanroom wipes

    Wipes cleanroom bébas Lint dijieunna tina 100% serat poliéster lengkep kontinyu anyaman, sarta opat sisi dijieunna tina téhnologi laser ujung sealing, lemes jeung hipu, gampang pikeun ngusap permukaan sénsitip, panyabutan lebu alus teuing.Teu aya partikel sareng benang anu tinggaleun saatos ngusap, sareng kamampuan dekontaminasi kuat.Beberesih sareng bungkusan produk réngsé di bengkel ultra-bersih.