Gulungan kertas bodas industri

  • Gulungan kertas bodas industri

    Gulungan kertas bodas industri

    Wipers Industri Bodas

    Eta dijieunna tina bubur kai jeung serat, nu cocog pikeun wiping jeung sagala rupa kaunggulan;euweuh lebu wol ditinggalkeun sanggeus wiping;éta gaduh kamampuan dekontaminasi anu kuat sareng résistansi ngagem;eta boga rasa alus, bisa dikumbah jeung dipaké deui, tur ekonomis jeung affordable.