Industrial Blue kertas gulungan

  • Industrial Blue kertas gulungan

    Industrial Blue kertas gulungan

    Industrial Blue kertas gulungan

    Kertas wiping dijieun tina bahan non-anyaman, ekonomis, higienis, sarta kualitas stabil.Teu butuh spasi dina inventory, boga nyerep kuat, teu ngaruksak beungeut objék, teu héd lint, teu ngahasilkeun listrik statik, sarta bisa dipaké kalawan pangleyur jeung cair lianna.