Aluminium cecekelan pigura aluminium panyabutan lebu roller

  • Silicone beberesih Roller

    Silicone beberesih Roller

    The silicone roller mangrupakeun produk panyabutan lebu timer napel dijieunna tina réaksi silicone sarta bahan baku konci.Beungeutna lemes sapertos eunteung, volumena hampang, sareng ukuran partikel kirang ti 2um.

  • plat aluminium cecekelan roller beberesih silicone

    plat aluminium cecekelan roller beberesih silicone

    Plat aluminium cecekelan roller beberesih silicone ieu ogé katelah roller lebu caket jeung roller panyabutan lebu, roller silicone dijieunna tina bahan baku karét silikon, jeung produk timer napel.permukaan lemes,, permukaan granularity kirang ti 2um.Produkna sacara efektif tiasa nahan rambut, dander, lebu sareng najis sanésna, sareng tiasa gampang nransfer najis kana kertas caket (DCR-PAD).Ku kituna, timer napel silicone bisa dijamin keur lila.Aya rupa-rupa pilihan viskositas.