Roller caket

  • Aluminium alloy cecekelan roller beberesih silicone

    Aluminium alloy cecekelan roller beberesih silicone

    alloy aluminium cecekelan silicone beberesihroller ogé katelah roller lebu caket sareng roller panyabutan lebu,silikonroller dijieunna tina bahan baku karét silikon, jeung produk timer napel.permukaan lemes,,granularity permukaankirang ti 2um.Produk sacara efektif tiasa napelkeun rambut, dander, lebu sareng pangotor sanésna, sareng tiasa gampang nransfer najis kana kertas caket.(DCR-PAD).Ku kituna, diri-napeltina silicone bisa dijamin keur lila.Aya rupa-rupa pilihan viskositas.

  • Silicone beberesih Roller

    Silicone beberesih Roller

    The silicone roller mangrupakeun produk panyabutan lebu timer napel dijieunna tina réaksi silicone sarta bahan baku konci.Beungeutna lemes sapertos eunteung, volumena hampang, sareng ukuran partikel kirang ti 2um.

  • palastik cecekelan silicone beberesih roller

    palastik cecekelan silicone beberesih roller

    palastik cecekelan silicone beberesihroller ogé katelah roller lebu caket sareng roller panyabutan lebu,silikonroller dijieunna tina bahan baku karét silikon, jeung produk timer napel.permukaan lemes,,granularity permukaankirang ti 2um.Produk sacara efektif tiasa napelkeun rambut, dander, lebu sareng pangotor sanésna, sareng tiasa gampang nransfer najis kana kertas caket.(DCR-PAD).Ku kituna, diri-napeltina silicone bisa dijamin keur lila.Aya rupa-rupa pilihan viskositas.

  • Roller beberesih silicone palastik pinuh

    Roller beberesih silicone palastik pinuh

    Roller beberesih silikon awak plastik pinuh ogé katelah roller lebu caket sareng roller panyabutan lebu, roller silikon didamel tina bahan baku karét silikon, sareng produk napel diri.permukaan lemes, permukaan granularity kirang ti 2um.Produkna sacara efektif tiasa nahan rambut, dander, lebu sareng najis sanésna, sareng tiasa gampang nransfer najis kana kertas caket (DCR-PAD).Ku kituna, timer napel silicone bisa dijamin keur lila.Aya rupa-rupa pilihan viskositas.

  • plat aluminium cecekelan roller beberesih silicone

    plat aluminium cecekelan roller beberesih silicone

    Plat aluminium cecekelan roller beberesih silicone ieu ogé katelah roller lebu caket jeung roller panyabutan lebu, roller silicone dijieunna tina bahan baku karét silikon, jeung produk timer napel.permukaan lemes,, permukaan granularity kirang ti 2um.Produkna sacara efektif tiasa nahan rambut, dander, lebu sareng najis sanésna, sareng tiasa gampang nransfer najis kana kertas caket (DCR-PAD).Ku kituna, timer napel silicone bisa dijamin keur lila.Aya rupa-rupa pilihan viskositas.