Kabéh roller panyabutan lebu karét

  • Silicone beberesih Roller

    Silicone beberesih Roller

    The silicone roller mangrupakeun produk panyabutan lebu timer napel dijieunna tina réaksi silicone sarta bahan baku konci.Beungeutna lemes sapertos eunteung, volumena hampang, sareng ukuran partikel kirang ti 2um.

  • Roller beberesih silicone palastik pinuh

    Roller beberesih silicone palastik pinuh

    Roller beberesih silikon awak plastik pinuh ogé katelah roller lebu caket sareng roller panyabutan lebu, roller silikon didamel tina bahan baku karét silikon, sareng produk napel diri.permukaan lemes, permukaan granularity kirang ti 2um.Produkna sacara efektif tiasa nahan rambut, dander, lebu sareng najis sanésna, sareng tiasa gampang nransfer najis kana kertas caket (DCR-PAD).Ku kituna, timer napel silicone bisa dijamin keur lila.Aya rupa-rupa pilihan viskositas.