Sub Microfiber Cleanroom wiper

  • Sub Microfiber Cleanroom wiper

    Sub Microfiber Cleanroom wiper

    Sub microfiber lint lawon bébas, nu boga bolong knitted pola anyaman husus nu mantuan nahan cair jeung kokotor.Struktur unik tina lawon ngamungkinkeun kamampuan nahan kokotor anu saé.Éta mangrupikeun usap anu kuat anu ngabantosan ngaleungitkeun kokotor anu nekad, nahan partikel sanding sareng masihan pangaruh abrasive dina ngusap.Finish wicky husus ngamungkinkeun nyerep pangleyur gampang.Wipes bébas lint ieu tangguh sareng henteu kandel.kakuatan Tensile tina lawon pisan tinggi.

  • Poliéster microfiber cleanroom wipes

    Poliéster microfiber cleanroom wipes

    Poliéster Microfiber cleanroom wipes dijieunna tina 100% lengkep poliéster microfiber, nu ngajadikeun eta kalawan aréa kontak nu leuwih gede jeung beungeut bisa cleaned!Wewengkon kontak anu langkung ageung masihan serat ultrafine épék panyabutan lebu anu langkung saé.The wipes opat sisi dijieunna tina téhnologi laser ujung sealing, lemes jeung hipu, gampang pikeun ngusap permukaan sénsitip, panyabutan lebu alus teuing.Teu aya partikel sareng benang anu tinggaleun saatos ngusap, sareng kamampuan dekontaminasi kuat.Wipes Laundried na rangkep réngsé dina workshop ultra-bersih.