Lain

  • Rag puguh disposable

    Rag puguh disposable

    Rag kedul disposable nyaéta lawon beberesih multifungsi, anu ngadopsi téknologi lawon non-anyaman sareng henteu nambihan agén pemutihan fluoresensi sareng zat ngabahayakeun.Sigana mah lawon biasa dina beungeut cai, sarta bisa dipaké salaku dishcloth beberesih sanggeus ngaliwatan cai.Éta beresih, sanitasi sareng merenah dianggo.Rag kedul disposable bisa dipaké pikeun ngabersihan sagala jinis noda dina kahirupan, kayaning meresihan parabot, beberesih dapur, wiping méja jeung korsi, jsb Ieu dishcloth praktis.

     

  • Ngusap dot sapi

    Ngusap dot sapi

    Sapi teat ngusap dijieunna tina bubur kai serat panjang, nu ekonomis, Saniter, stabil dina kualitas, sarta boga ciri nyerep kuat, euweuh karuksakan kana beungeut objék jeung euweuh lint.Dibandingkeun sareng lawon wiping tradisional, kertas wiping pikeun sapi susu téh disposable, nu nyegah regenerasi baktéri sarta beresih jeung sanitasi.