LCD ngusap roll

  • LCD ngusap roll

    LCD ngusap roll

    Tape Roll Wiper Ieunyaéta Pilihan anu pangsaéna pikeun beberesih otomatis pikeun TFT-LCD, batré Litium ayeuna.

    Nyamaterial: 100% serat poliéster ultra rupa sareng inténsitas tinggi(30% polyamide 70% poliéster microfiberor 100% poliéster) nu ampir unbreakable tur lint bébas, tékstur: polos / twill.