swabs kapas purifikasi industri

  • Swabs Kapas Industri

    Swabs Kapas Industri

    swabs katun purifikasi, swabs katun bébas lebu, swabs katun bersih, dijieunna tina katun filamén, dipaké pikeun wiping jeung meresihan produk precision di sagala rupa industri.Éta tiasa ngaleungitkeun polutan sareng tetep bersih di lingkungan khusus tina prosés produksi (lapén ngusap teu tiasa diusap).Eusi résidu kimiawi low sanggeus wiping.