ramo

  • Cots ramo

    Cots ramo

    Panutup ramo anti statik didamel tina karét anti statik sareng lateks.Éta henteu ngandung minyak silikon sareng sanyawa amonia, anu sacara efektif tiasa nyegah listrik statik.Perawatan beberesih khusus ngirangan eusi ion, résidu, lebu sareng polutan sanés.Mastikeun ngadalikeun generasi listrik statik, cocog pikeun nanganan komponén sénsitip statik, perlakuan lebu low, cocog pikeun kamar beresih.