notebook bébas lebu

  • Notebook Cleanroom

    Notebook Cleanroom

    notebook cleanroom Dijieunna tina kertas husus bébas lebu, nu boga kontaminasi ionik Low & partikel Low jeung serat generation.It's a recyclable tur ramah lingkungan notebook.The garis notebook ieu dicitak ku ink.Also husus bisa cocog jeung paling inks dina tulisan. tanpa smearing.Significantly ngurangan generasi lebu rupa, ditingkatkeun kapasitas nyerep tinta.Bisa ngurangan lebu dihasilkeun ku liang mengikat tina notebook ngamurnikeun mengikat ka minimum.