Kertas cleanroom

  • Kertas cleanroom

    Kertas cleanroom

    Cleanroom Paper mangrupikeun kertas anu dirawat khusus anu dirancang pikeun ngaminimalkeun kajadian partikel, sanyawa ionik, sareng listrik statik dina kertas.

    Hal ieu dianggo dina kamar bersih dimana semikonduktor sareng alat éléktronik téknologi tinggi diproduksi.