Kapas nyerep

  • Pad absorbents kimiawi

    Pad absorbents kimiawi

    Nyerep kimiawi tiasa nyerep rupa-rupa cair kimiawi sareng cair korosif, sacara efektif sareng gancang ngadalikeun sareng ngabersihan tumpahan kimiawi, ngirangan cilaka anu disababkeun ku tumpahan kimiawi, ngirangan waktos paparan pagawe kana zat picilakaeun, sareng nyayogikeun jaminan pikeun kaamanan pribadi.

  • Minyak Nyerep

    Minyak Nyerep

    Katerangan pondok: Minyak-nyerep didamel tina serat mikro lipofilik nonwovens.Bahanna gaduh panolakan cai sareng lipofilisitas, sareng gaduh pangaruh anu hadé pikeun ngaleungitkeun tumpahan minyak dina permukaan cai.Digabungkeun sareng serat superfine, éta ngabentuk seueur liang, sareng janten produk perawatan polusi minyak kualitas luhur, anu henteu ngandung agén kimia, moal nyababkeun polusi sekundér, sareng tiasa gancang nyerep polusi minyak, pangleyur organik, hidrokarbon, minyak nabati sareng anu sanésna. cair.Minyak ab...