kertas bébas walirang

  • Kertas bébas walirang

    Kertas bébas walirang

    Kertas walirang bébas nyaéta kertas padding husus dipaké dina prosés silvering PCB di pabrik circuit board pikeun nyingkahan réaksi kimiawi antara pérak jeung walirang dina hawa.Fungsina nyaéta pikeun ngahindarkeun réaksi kimia antara pérak dina produk electroplating sareng walirang dina hawa, supados produk janten konéng, nyababkeun réaksi ngarugikeun.Lamun produk geus rengse, make kertas bébas walirang pikeun bungkusan produk pas mungkin, jeung pake sarung walirang-gratis lamun noel produk, sarta ulah noél beungeut electroplated.