kertas tahan karat

  • Kertas VCI anti karat

    Kertas VCI anti karat

    VCIkertas antirust ieu disampurnakeun ku prosés husus.Dina spasi dipasrahkeun, VCI dikandung dina kertas mimiti sublimate na volatilize faktor gas antirust dina suhu normal sarta tekanan, nu diffuses na permeates kana beungeut obyék antirust na adsorbs eta pikeun ngabentuk lapisan pilem pelindung padet kalayan ketebalan molekul tunggal. , sahingga ngahontal tujuan antirust.